Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!!!

Με καδρόνια χτυπούσαν στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του έναν τροχονόμο ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία στο πάνω μέρος...



Με καδρόνια χτυπούσαν στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του έναν τροχονόμο ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία στο πάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου, τέσσερις νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η επίθεση ήταν στην κυριολεξία "δολοφονική" αφου και οι τέσσερις χτυπούσαν με τα καδρόνια στο κεφάλι και ο τροχονόμος γλίτωσε επειδή φορούσε κράνος.



Στο σημείο βρέθηκαν επί τόπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι αστυνομικοί, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας επικρατεί αναστάτωση. Δεκάδες αστυνομικοί έχουν συγκεντρωθεί και όλοι δηλώνουν πως "δεν πάει άλλο με αυτήν την κατάσταση". Θα πρέπει να σημειωθεί πως δύο εβδομάδες πριν, δέκα τουλάχιστον νεαροί είχαν χτυπήσει με καδρόνια με πρόκες δύο λιμενικούς επειδή τους πέρασαν... για αστυνομικούς. Μάλιστα ο ένας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και τοποθετήθηκε λάμα στο χέρι του. Στην Πλατεία Γεωργίου είναι συγκεντρωμένοι 100 περίπου άτομα του αντιεξουστικού χώρου και η κατάσταση είναι τεταμένη.

πηγή: dete

4 σχόλια

  1. Τους ξερουν εναν προς εναν. Τα ρεμαλια ειναι οικονομικο βαρος εαν εγκλειστουν ποτε. Ξερουν που συχναζουν. Αιναιμακτα γινεται. Οταν παραγγειλουν ποτο και "πιουν" κανα μπαφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγαλτο κ εκτελεσε τούς ολη η ελλαδα μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη ξεφτίλα. Έλληνες να χτυπούν Έλληνες σε αυτούς τους καιρούς που πρέπει να είμαστε σαν μια γροθιά, απέναντι σε όλους τους εχθρούς μας. Αριστεριστές και αντισυστημικοί του κώλου, πανηλίθιοι φοιτητές και αναρχικοί που δεν μπορούν να βάλουν την μια σκέψη σε σειρά με την επόμενη. Έχουν διαλύσει Πανεπιστήμια, αμάξια, περιουσίες και καθόμαστε και τους κοιτάμε. Άμεση σύλληψη, βασανιστήρια και φυλάκιση, να σπάνε πέτρες όλη την ημέρα. Μόνο αυτό θα με ικανοποιούσε γι' αυτά τα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τους φυλακίσουν μαζί με τις αγαπημένες τους λαθρο-κατσαρίδες. Εκεί θα δουν τη γλύκα της μαύρης σοκολάτας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.