Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!

Aξιωματικός του τουρκικού ναυτικού "περιεργάζεται" τις βραχονησίδες Λέβιθα και Κίναρος επί ναυτικού χάρτη.. Πρόκειται για ακόμα...


Aξιωματικός του τουρκικού ναυτικού "περιεργάζεται" τις βραχονησίδες Λέβιθα και Κίναρος επί ναυτικού χάρτη.. Πρόκειται για ακόμα μια εξόχως συμβολική φωτογραφία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι "φίλοι και σύμμαχοι" μετά το πέρας της ναυτικής άσκησης Denizkurdu του περασμένου μήνα, η οποία προβλέπει τον ναυτικό αποκλεισμό νήσων του Ανατολικού Αιγαίου από ισχυρή δύναμη του TDK, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ΠΝ..

Επί του χάρτη φαίνεται εμφανώς το όριο των Εθνικών χωρικών υδάτων, το οποίο προφανώς δεν εμποδίζει την γείτονα να αμφισβητεί την κυριαρχία των συγκεκριμένων νήσων με κάθε ευκαιρία.Οι "θαλασσόλυκοι" του τουρκικού γενικού επιτελείου έλαβαν την καταλληλότερη απάντηση λίγες ημέρες αργότερα, με την ανάπτυξη μεγάλου μέρους του Πολεμικού Ναυτικού στο Ανατολικό Αιγαίο στα πλαίσια της άσκησης "Καταιγίς 13".

makeleio.gr

3 σχόλια

  1. Αυτός ο χάρτης δεν αποτελεί defacto αναγνώριση των χωρικών υδάτων γύρω και από τις βραχονησίδες αλλά και της ελληνικότητας τους εκ μέρους τις Τουρκίας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα μαλακιες γραφετε...να χερεστε την εφημεριδα...

    ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...7 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΙΠΕ!


    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΞΕΦΤΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΩΤΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραπανω σχολιο τα ειπε ΟΛΑ. Η φωτογραφια πρεπει να αποτελεσει λογο για ξεβρακωμα των Τ. σε ολους τους οργανισμους και γισ τους δυο παραπανω λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.