Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NA ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ... ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ!!!!

"Όχι μόνο μας περιποιήθηκαν, όχι μόνο μας έκαναν τα χατήρια, αλλά ξέσπασαν και σε λυγμούς, μόλις ήρθε η ημέρα και η ώρα να φύγουμε&qu...

"Όχι μόνο μας περιποιήθηκαν, όχι μόνο μας έκαναν τα χατήρια, αλλά ξέσπασαν και σε λυγμούς, μόλις ήρθε η ημέρα και η ώρα να φύγουμε".

Αυτά είναι τα λόγια, που ειπώθηκαν με συγκίνηση, από παιδιά της Ηγουμενίτσας, που φιλοξενήθηκαν, στο πλαίσιο προγραμμάτων ανταλλαγής επισκέψεων, από τουρκικές οικογένειες στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι τα δέχθηκαν με πολύ αγάπη και με ιδιαίτερη εκτίμηση στην ελληνική καταγωγή τους. Αποδεικνύεται, μάλιστα περιτράνως, για μια ακόμη φορά, ότι ανάμεσα στους λαούς αναπτύσσεται ένας δεσμός-σύνδεσμος, που δεν μπορούν να τον σπάσουν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα. Ο ψυχικός δεσμός και σύνδεσμος, που όταν εκδηλώνεται γνήσια, είναι αδιάσπαστος.

katoci.com

4 σχόλια

  1. χεστηκαμε οσο δε λεγεται

    νεολαία του αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τουρκος φιλος δεν γινεται.Οι παπουδες και οι γιαγιες μας,προσφυγες του 1922 απο την Τραπεζουντα μας ελεγαν τα εξης¨ Με τον Τουρκο φα και πια και τον κωλος ωρια' στα ποντιακα.Δηλαδη να μην τους εχεις εμπιστοσυνη.Τετρακοσια χρονια σκλαβιας δεν ειναι και λιγα.Οσο και να προσπαθουν οι πολιτικοι να αμβλυνουν τις διαφορες μας,αφαιρωντας απο τα σχολικα μας βιβλια τους αγωνες των προγονων μας για ελευθερια και για του Χριστου την Πιστη την Αγια,οπως ελεγε και ο Κολοκοτρωνης. Ολα αυτα ειναι καταγαγραμμενα στο DNA μας.Δεν μισω τους ανθρωπους αλλα αγαπω την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκει σε χτυπανε Ελληνα...στην καρδια καταμεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.