Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"XONTΡΑΙΝΕΙ" Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ INDΥMEDIA ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ

Σοβαρές καταγγελίες-μέρος των οποίων αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση-φιλοξενεί ο ιστότοπος των αντιεξουσιαστών-το γνωστό indymedia-για ...


Σοβαρές καταγγελίες-μέρος των οποίων αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση-φιλοξενεί ο ιστότοπος των αντιεξουσιαστών-το γνωστό indymedia-για τον "φύλαρχο" της τηλεδιασκέδασης και "τοποτηρητή" της τουριστικής Πάρου, Λ.Λαζόπουλο. Τις αναρτούμε-ασχολίαστες.

"Ο Λαζόπουλος προχώρησε σε απολύσεις.

από αντίφα 14:00, Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

θεματικές: Εργατικά \ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

5 απολύσεις ανασφάλιστων εργαζομένων

Ο γνωστός τηλεδιασκεδαστής απολύει απο την εκπομπή του 5 ανασφάλιστους ταξιθέτες γιατί την Τρίτη 11/6 έκαναν στάση εργασίας ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Εκτος του οτι δούλευαν ανασφάλιστοι, δεν τους καταβάλει καμία αποζημίωση. Το τσαντίρι τελικά δεν είναι τσαντίρι αλλά γαλέρα. Όποιος έχει νεώτερη ενημέρωση ας συνδράμει.

-------------------------------------------------------

"ο λαζόπουλος των νοικοκυραίων

Ο λαζόπουλος ξεσπαθώνει κατά της τρόικας / το πλήθος αλαλάζει / ο λαζόπουλος μιλά για τους ανέργους και δακρύζει on-air / το πλήθος βουρκώνει, ένας κόμπος μέσα σε όλους / ο λαζόπουλος τραγουδά χατζιδάκι / το πλήθος πιάνεται χέρι-χέρι και ονειρεύεται μια θάλασσα πλατιά / ο λαζόπουλος λέει ένα αστείο με την λέξη «κλάνω» / το πλήθος γελά σαν να μην είχε γελάσει ποτέ ξανά / ο λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος μας, είναι ο επαναστάτης που δεν μπορέσαμε να γίνουμε εμείς, ο δούρειος ίππος στην καρδιά του συστήματος.

τα φώτα κλείνουν. Ο κόσμος φεύγει. Ο λαζόπουλος βγάζει τα ρούχα της δουλειάς, ξεκολλά τα δάκρυα με τρόπο και τα βάζει στην θήκη που γράφει απ' έξω «εργαλεία για νοικοκυραίους» / μπαίνει στο ελικόπτερο του κοντομηνά και πάει στο σπίτι του στην πάρο εξουθενωμένος από την επαφή του με τους απλούς ανθρώπους.

ο λαζόπουλος απολύει από την εκπομπή του 5 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ταξιθέτες γιατί την Τρίτη 11-6 κάνανε στάση εργασίας ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ / καμία αποζημίωση / καμία επίσημη ενημέρωση / το πλήθος δεν ξέρει, στα αρχίδια του, θα υπάρχουν 5 άλλοι ταξιθέτες που θα τους τακτοποιήσουν στις καρέκλες της αφέλειας, στους καναπέδες του βούρκου για να νοιώσουν άλλη μια τρίτη πως ακουμπάν την επανάσταση.

ο λαζόπουλος είναι ότι πιο ταιριαστό υπάρχει σε αυτόν τον λαό.

υ.γ. υπάρχουν χιλιάδες μικρές ιστορίες σαν την παραπάνω. γράφονται καθημερινά. μην ανησυχήτε νοικοκυραίοι. κάποτε θα πάρουμε εκδίκηση και για εσάς. Οι κεραίες στον υμηττό είναι αρκετές για να σουβλιστεί η ελίτ των υπνωτιστών."

Που ειναι τωρα οι ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' της ΕΡΤ ? Γιατι δεν εχουν προσπαθηση να βγαλουν τους απολυμμενους στον αερα? Εγω απο το πρωι ακουω μονο για τους πομπους και την Digea"

Στην ανάρτηση που παραπέμπει σε συγκεκριμένο blog, απάντησε προφανώς κάποιος φαν του ηθοποιού, ωε εξής:

"Ρε μεγάλε μια χαρά τα λες για το χαζοκούτι και την ελίτ των υπνωτιστών αλλά το ότι ο Λαζόπουλος απέλυσε 5 ταξιθέτες επειδή έκαναν στάση εργασίας ως συμπαράσταση στην ΕΡΤ είναι μια πληροφορία ανεπίσημη που την έχεις εσύ και την πετάς στο ιστολόγιο σου με περίσσια αυτοπεποίθησης. Μια χαρά! και γιατί να σε πιστέψω; και γιατί να μην σε πιστεψω; Κι αν έγινε υπό ποιές συνθήκες έγινε; έτσι στεγνά;Τέτοιου τύπου "ειδήσεις" κυκλοφορούν σωρηδόν στο διαδίκτυο. Ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του.Κι εγώ σου λέω ότι ο Λαζόπουλος είναι εθνικός ευεργέτης και έχει βοηθήσει οικονομικά δεκάδες οικογένειες και αναξιοπαθούντες συλλόγους.... Αλήθεια; Ψέμματα; Βγάλε άκρη εσύ κακομοίρη αναγνώστη με το φτωχό σου μυαλό.

Ρε σοβαρευτείτε και κόψτε την παπαρολογία παντός τύπου!"

http://combustions.tumblr.com/post/53268933263

makeleio.gr

1 σχόλιο

  1. Ημουν κι εγω στο κοτερο...Παλιο αλλα παντα επικαιρο.Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αριστεροθολοκουλτουριαραιοι γινονται οι πιο φασιστες εργοδοτες-αφεντικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.