Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ... ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΓΚΟΡΙΛΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ -ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ- ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟ...


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΓΚΟΡΙΛΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ -ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ- ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΛΑ... 

Σύμφωνα με πληροφορίες,οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δραπέτες να βρήκαν προσωρινό καταφύγιο στο όρος Χιονίστρα,πάνω από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας και επικεντρώνουν τις έρευνες τους στο όρος Γκορίλα,που είναι και το πιο δασωμένο της περιοχής,μιας και εκτιμούν πως εκεί θα βγάλουν την νύχτα οι δραπέτες και αύριο τα ξημερώματα θα προσπαθήσουν να κινηθούν προς το Αλβανικό έδαφος.

7 σχόλια

  1. ta xalia mas exoun diasxish terastia apostasi enw exh koinitopoihthi oloi h ellas klp klp kai aytoi vriskonte mia anasa apo ta sinora e re katantia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν από θάλασσα πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοι θα ειναι ηδη στην αλβανια τωρα, το ρεζιλικι μας ειναι ατελειωτο. (η εχουν διαταγη να μην τους πιασουν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικες δυναμεις και να ψαχνουν τοσες μερες ;
    Μαλλον και οι Αλβανοι ειδικες δυναμεις θαναι , οποτε ;
    Αλλα που ναναι και η στρατιωτικη ομαδα που τους ελευθερωσε ;
    Αυτοι δεν ειναι κινδυνος ;Γιατι τους....ξεχασαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ,ΤΟΥΣ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ????? Για ψαξτε το θεμα.που ειναι τα πτωματα των δυο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. toses meres mas zalizate, i astinomiara mas, pou tous efage kai tous ekane kai touss edeikse... paparia...... 3 nomous allaksan me klemeno amaksi mesa apo 2000 astinomikous, kai gia tin klopi eixan eidopoiithei apo to proto lepto, poion koroidevete re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι δεν κανεις ερευνα Στοχε σε αστυνομικους που γνωριζουν να σου πουν για τα πουλημενα τομαρια τους 3 υπευθυνους "στρατηγους" της ΕΛΛΑΣ που συγκρουονται και ακυρωνουν με χιλιους τροπους τις επιχειρησεις ο ενας του τομεα του αλλου,ωστε να μην καρπωθει ο ανταγωνιστης τους την επιτυχια? Για ψαξε λιγο..Λεγονται τοσα πολλα πια,απο τους αγανακτησμενους αγωνιζομενους αστυνομικους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.