Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ...!!!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν γιορτάζουμε την επέτειο της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας! Το πολιτικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν...


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν γιορτάζουμε την επέτειο της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας!

Το πολιτικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου πριν την μαζική διανομή τροφίμων σε χιλιάδες Έλληνες στα γραφεία του κόμματος στον σταθμό Λαρίσης.

3 σχόλια

  1. Αντε λοιπόν αρπάχτε τα όπλα και κτρεμαστε τους ολους. Οχι μονο τους αριστερούς αλλα ακόμα και τους προδοτοπαπαδες, τους εβραιοληστροτραπεζίτες, τους φεουδαρχομεγαλοαγρότες και καθε λογής λαμόγιο που πλουτίζει παρανομα οταν καποιοι πεθαινουν απ την πείνα, καθώς και καθε λαμόγιο που ξεπούλησε Πατρίδα και Εθνος. Εμπρος λοιπόν, τι περιμενετε; να βγει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ; Ή μηπως να τα ξεπουλήσει πρωτα ολα ο Αντωνάκης; Μου φαινεται μονο λόγια ειστε σα τους φραπεδόμαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣ@@@ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΑΣ..ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΑΦΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.