Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Το έγραψε στο «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής 23 Ιούνη 2013, ο δεύτερος σύζυγος της Μαρίας Δαμανάκη, αναρχοαριστερός κινηματογραφικός κ...

Το έγραψε στο «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής 23 Ιούνη 2013, ο δεύτερος σύζυγος της Μαρίας Δαμανάκη, αναρχοαριστερός κινηματογραφικός κριτικός Δημήτρης Δανίκας:

«…Κατάληξη; Μα Χρυσή Αυγή και πάνω τούρλα. Γιατί; Μά επειδή από πολλούς, μα πάρα πολλούς βασανισμένους,ανοχύρωτους και φτωχούς θεωρείται ως η μοναδική αντισυστημική πολιτική δύναμη. Επειδή επιδίδεται σε καθημερινό ακτιβισμό. Και επειδή – αυτό είναι το χειρότερο – εκλαμβάνεται ως εκφραστής της τόλμης και της πυγμής. Μα δεν μπορεί. Θα το έχετε ακούσει από τον διπλανό σας. Μπορεί ακόμα κι εσείς οι ίδιοι να το έχετε εκφράσει στο περιβάλλον σας: Να τους κρεμάσουμε, αφού πρώτα κάψουμε την Βουλή. Να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες του Πακιστάν και της Αλβανίας. Να έρθει επιτέλους ένας δικτάτορας να βάλει τάξη σε αυτόν τον τόπο. Γιατί ο Έλληνας είναι ατομιστής. Επομένως, του χρειάζεται μαστίγωμα για να συνετιστεί… Μα τώρα για ποια Δημοκρατία μιλάτε; … Αφού πεθαίνω εγώ, ας πεθάνει και η χώρα μαζί»…

ΣΧΟΛΙΟ «ΣΤΟΧΟΥ»: Πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε με τον πάμπλουτο πρώην Σταλινικό Δανίκα, πατέρα των δίδυμων της Δαμανάκη…

10 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ
    ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος αυτό είναι ίδιος ( Τάλε κουάλε) με τον Καιαφα τον σταυρωτή του Ιησού. Χωρίς να το θέλει λέει την αλήθεια, όπως και ο Καιάφας χωρίς να το θέλει είπε " συμφέρει να απολεσθεί ο Ιησούς για να μη χαθεί όλο το Εθνος". Ετσι λοιπόν και ο άνθρωπος αυτός θέλοντας να κατηγορήσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την εξυψώνει λέγοντας την αλήθεια για αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αποβλακωμένε, δεν θα πεθάνει η χώρα..θα ξεβρωμίσει απο κάτι ρεμάλια σαν και σένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ellas ellinon malaka pagosmiopieimena kariolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά παρεξηγήσατε το σχόλιό μου @ 2/7/13 7.56 μ.μ, εάν το μελετήσετε σωστά θα δείτε οτι στην πραγματικότητα είναι θετικότατο και υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την οποίαν εκτιμώ και σεβομαι. Απλά έφερα το παράδειγμα του Καιάφα, για να δείξω, ότι θέλοντας να συκοφαντήσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην πραγματικότητα την εξυψώνει. Δηλαδή προβάλλοντας αυτά που αυτός θεωρεί ως αρνητικά, στην πραγματικότητα είναι θετικά ως προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΞΟΥΤ-ΞΟΥΤ ΤΖΖΖΖ.ΤΖΖΖΖ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ... ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΡΜΑ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να καταλάβετε ακριβώς το σχόλιό μου της 2/7/13 7.56, πρέπει να έχετε θεολογικές γνώσεις αναφορικά με τον Καιάφα, ο οποίος χωρίς τη θέλησή του προφήτεψε για το Χριστό ( δοξασμένο να είναι το Αγιο ¨ονομα του Χριστού!)., γι αυτό επαναλαμβάνω οτι το σχόλιό μου είναι θετικό για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και πιστεύω ότι όντως καθώς λέτε θα ξεβρωμίσει την Ελλάδα. Αλλωστε στις τελευταίες Εκλογές την ψήφισα.
    Πάντως να με συγχωρήσετε γιατί παρά η θέλησή μου , ήταν δυσνόητο το σχόλιό μου 2/7/13 7.56, και τπαρερμηνεύσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το σχόλό μου 2/7/13 7.56 εξηγώ.. Οταν ο καιάφας είπε τη φράση αυτή " Συμφέρει να απολεσθεί ο Ιησούς για να μη χαθεί όλο το Εθνος" νόμιζε οτι ο άνατος του Ιησού θα συνέφερε το Λαό". Ομως στην πραγματικότητα, πράγματι ο Σταυρικός θάνατος του Ιησού, έγινε η αιτία να σωθεί όχι μόνον ένα Εθνος, αλλά όλα τα εθνη της γης και οι άνθρωποι που τα απαρτίζουν σώζονται βάσει της σταυρικής θυσίας του Ιησού Χριστού. Ετσι λοιπόν ο Θάνατος του Χριστού και η Ανάστασή Του, μας οδηγεί στυην αιώνια ζωή δια της συγχωρήσεως των αμαρτιών μας. Κατά τον ίδιο τρόπο και οι συκοφαντίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οδηγούν στο αγαθό, γιατί στην πραγματικότητα οι συκοφαντίες την εξυψώνουν, γιατήι η ΧΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να μπει φραγμός εναντίον των παγκοσμιοποιητών των νεοταξικών και των αναρχοαριστερόστροφων εντός και εκτός της Ελλάδας.Γι΄αυτό και η ΧΕΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν ; Σοβαρά τώρα, δεν κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με το σχόλιο 2/7/13 7.56 και το σχόλιο 3/7.13 11.11, έτσι είναι. Οποιος κατηγορεί τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ( όπως ο κύριος Δανίκας), στην πραγματικότητα (αν και χωρίς τη θέλησή του) την εξυψώνει. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.