Τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη,ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία,έχει γονατίσει από τη δ...
που οδηγείται στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και τον εξοστρακισμό - μετανάστευση, το (ανθ-)ελληνικό κράτος, προτρέπει τους αλλοδαπούς να μην καταβάλουν φόρους...
Ενδεικτική είναι η Σύμβαση που υπέγραψε το (ανθ-)ελληνικό κράτος με το κράτος της Αλβανίας.
(Η ίδια πολιτική - νομοθεσία ισχύει για όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαιρέτου χώρας καταγωγής.)
Με Νόμο του (ανθ-)ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους.
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2755 1Φ.Ε.Κ. 252/19.11.99/τ.Α' Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας
Δείτε το ΦΕΚ:
http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-252-1999.html
Εδώ η μετάφραση του ΦΕΚ στα Ελληνικά:
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ddos/sadf/FEK_ALBANIA_teliko.pdf
http://www.katohika.gr
Γι' αυτό και όλος ο λαός στρέφεται πρός τη Χρυσή Αυγή, το μόνο γνήσιο και καθαρό Ελληνικό κόμμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήτο εγγραφο γραφει μεταξυ ελλαδα; και αλβανιας............
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΟΜΟΣ ΥΠ'ΑΡΙΘ.27551
Φ.Ε.Κ. 252/19.11.99/τ. Α'
Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας
για την αποφυγή της διπλής φορολογίας σχετικά με τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε ηΒουλή:
Άρθρο πρώτο
Κυρώνεται και έχει την ισχύ, που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, η Σύμβαση μεταξύ
της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας για την αποφυγή της διπλής
φορολογίας σχετικά με τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου, που υπογράφηκε στα Τίρανα στις
14 Ιουλίου 1995, το κείμενο της οποίας σε πρωτότυπο στην αγγλική γλώσσα και σε μετάφραση στην
ελληνική έχει ως εξής:
ΣΥΜΒΑΣΗ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Επί του προκειμένου, φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, υπάρχει ένα μείζον θέμα Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου. Έτσι, σας ενημερώνω χάριν άμεσης διάδοσής του, προς ευρύτερη κινητοποίησή σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά τους λεγομένους Βαλκανικούς Πολέμους των ετών 1.912-1.913μ.α.χ.χ. σχηματίζεται ως κράτος η Αλβανία. Στις 4 Δεκεμβρίου 1.913μ.α.χ.χ. υπογράφεται το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας, με το οποίο η Βόρειος Ήπειρος παραχωρείται στην Αλβανία. Στις 17 Φεβρουαρίου 1.914μ.α.χ.χ. ο Ελληνικός Στρατός
αποχωρεί από την Βόρεια Ήπειρο. Την 1η Μαρτίου 1.914μ.α.χ.χ. εξεγείρονται οι Βορειοηπειρώτες. Στις 17 Μαΐου 1.914μ.α.χ.χ. υπογράφεται στην Κέρκυρα πρωτόκολλο, με το οποίο η Βόρεια Ήπειρος αποκτά καθεστώς ευρείας αυτονομίας, την οποία δεν σέβονται οι Αλβανοί. Στις 14 Οκτωβρίου 1.914μ.α.χ.χ. ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει εκ νέου στην Βόρεια Ήπειρο. Στις 11 Ιανουαρίου 1.916μ.α.χ.χ. οι βουλευτές της Βορείου Ηπείρου γίνονται δεκτοί στην Ελληνική Βουλή. Στις 29 Ιουλίου 1.919μ.αχ.χ. ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος υπογράφει με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τιτόνι σύμφωνο, με το οποίο η Ιταλία παύει να εναντιώνεται στην διεκδίκηση της Βορείου Ηπείρου, αν η Ελλάδα
κατισχύσει της Τουρκίας. Στις 2 Ιανουαρίου 1.920μ.α.χ.χ. οι Σύμμαχοι εγκρίνουν την συμφωνία Βενιζέλου-Τιτόνι. Στις 5 Μαΐου 1.920μ.α.χ.χ. η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, εγκρίνει τις Ελληνικές αξιώσεις επί της Βορείου Ηπείρου. Στις 28 Οκτωβρίου 1.921μ.α.χ.χ., μετά από Ιταλικές πιέσεις, η Βόρειος Ήπειρος παραχωρείται στην Αλβανία. Αυτά έγιναν μέχρι την Μικρασιατική καταστροφή.
ΠΑΡΕΚΒΑΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜέχρι εδώ εξέθεσα την πορεία των Ελληνοαλβανικών σχέσεων καί τα σχετικά με το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Επειδή όμως οι Αλβανοί θέτουν το θέμα της «Τσαμουριάς», ας δούμε καί αυτό το θέμα. Η ιστορία του έχει ως εξής.
Στην Ήπειρο υπάρχει ένας ποταμός, ο οποίος λεγόταν στην αρχαιότητα Θύαμις καί σήμερα λέγεται Καλαμάς. Η γύρω από τον ποταμό περιοχή λεγόταν Θυαμυρία-Θυαμουριά καί με τροπή του Θ σε ΤΣ μετονομάσθηκε σε Τσαμουριά. Αυτή η περιοχή μέχρι καί το 1.600μ.α.χ.χ. περίπου, ακολούθησε την ιστορία της υπόλοιπης Ηπείρου. Τότε, μητροπολίτης Τρίκκης ήταν ο Διονύσιος Β΄ ο αποκληθείς καί φιλόσοφος από τους φίλους του, επειδή είχε σπουδάσει φιλολογία, φιλοσοφία, ίσως ιατρική καί φυσική.
Οργάνωσε εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα σε συνεργασία με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου καί Άρτας. Το πραγματοποίησε το 1.600μ.α.χ.χ. καί απέτυχε.
Στις 19 Μαΐου 1.601μ.α.χ.χ. καθαιρέθηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως καί κατέφυγε στην Ιταλία. Το 1.609μ.α.χ.χ. επέστρεψε στην Ελλάδα. Το 1.611μ.α.χ.χ. εκδήλωσε νέο κίνημα το οποίο κατεπνίγη καί ο Διονύσιος συλλαμβάνεται από τους Τούρκους καί γδέρνεται ζωντανός. Τότε αρκετοί κάτοικοι εξισλαμίζονται αναγκαστικώς καί αποκόπτονται από τον Ελληνισμό. Έκτοτε αυτοί καλούνται Τσάμηδες καί σε όλους τους Ελληνικούς εθνικούς αγώνες συμμαχούν με τους Τούρκους.
Όταν το 1.922-1.923μ.α.χ.χ. συζητείται η ανταλλαγή τους καί η αποστολή τους στην Τουρκία, αυτοί δηλώνουν Αλβανοί υπήκοοι καί παραμένουν εδώ. Σε όλην την διάρκεια του μεσοπολέμου δεν έκαναν κάτι το αξιομνημόνευτο. Αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΚΒΑΣΗΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑργότερα, στις 7 Απριλίου 1.939μ.α.χ.χ., η Ιταλία κατέλαβε την Αλβανία, αλλά αντί να την καταστήσει αποικία της, όπως έκανε με την Αβησσυνία το 1.936μ.α.χ.χ., την ένωσε μαζί της υπό το στέμμα του βασιλέως της Ιταλίας Βίκτορος Εμμανουήλ Γ΄. Συμφώνως με νόμο της 10ης Ιουνίου 1.940μ.α.χ.χ. τον οποίον εψήφισε η Αλβανική βουλή, «Το Βασίλειο της Αλβανίας αναγνωρίζει ότι θα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τα κράτη τα οποία θα βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με το Βασίλειο της Ιταλίας». Για αυτόν τον λόγο με το Βασιλικό Διάταγμα της 10ης Νοεμβρίου 1.940μ.α.χ.χ., το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή με τον Αναγκαστικό Νόμο 2.636/1.940μ.α.χ.χ. «Περί διακαιοπραξιών εχθρών καί μεσεγγυήσεως εχθρικών περιουσιών», όρισε ως εχθρικά κράτη την Ιταλία καί τις κτήσεις της, μεταξύ των οποίων καί την Αλβανία. Οι Αλβανοί προσέφεραν στρατιωτικές δυνάμεις στον Ιταλικό Στρατό.
Αυτές ήσαν η Φάλαγγα «Σολίνας» του ΙΙ Τάγματος της 1ης Λεγεώνας Αλβανών Εθελοντών, η Κεντρική Φάλαγγα καί Διοίκηση Μεραρχίας «Φερράρα» Ι Τάγμα Αλβανών Εθελοντών, τα Αλβανικά εθελοντικά τάγματα «Πεσκοσόλιντο» καί «Κιαραβάλλε», τα Αλβανικά τάγματα Γρεναδιέρων καί κινούμενα, ενώ Αλβανικά εθελοντικά τάγματα ήλεγχαν πλήρως την αμαξιτή οδό Ηγουμενίτσας-Βάρφανης. Στην επίθεση στο ύψωμα 1289 στο Λαπιστέτ πολέμησε το Αλβανικό τάγμα «Τιμόρ» στο πλευρό των Ιταλών.
Στις 25 Νοεμβρίου 1.940μ.α.χ.χ. στην Ιταλική επίθεση κατά του Δελβινακίου συμμετείχε Αλβανικό τάγμα.
Στο ημερολόγιό του ο Ιταλός Φερνάντε Κομπιόνε, έφεδρος υπολοχαγός της 51ης Ορεινής Μεραρχίας των Ιταλών, έγραψε τα εξής: «-Κατά το χρονικό διάστημα από 28 Οκτωβρίου ως 14 Νοεμβρίου 1940, οπότε Ιταλικά τμήματα είχαν εισχωρήσει σε περιοχές της Ελλάδας, οι Τσάμηδες υποδέχονταν σε όλα τα χωριά τους Ιταλούς ως ελευθερωτές, με ζητωκραυγές καί ενθουσιασμό». Μετά την συνθηκολόγηση της Ιταλίας, στις 8 Σεπτεμβρίου 1.943μ.α.χ.χ., οι Αλβανοί σχημάτισαν καθοδηγούμενοι από τους Γερμανούς, μεραρχία Waffen SS με δύναμη 11.398 ανδρών.
Επί Κατοχής η Ήπειρος υπέφερε τα πάνδεινα από τους Τσάμηδες, αλλά τους έδιωξε ο Ε.Δ.Ε.Σ. υπό τον Ζέρβα.
Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στις 26 Μαρτίου 1.946μ.α.χ.χ., η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής εγκρίνει της Ελληνικές διεκδικήσεις επί της Βορείου Ηπείρου. Τέλος, συμφώνως προς την συνθήκη των Παρισίων ή των 21 Εθνών της 10ης Φεβρουαρίου 1.947μ.α.χ.χ., το θέμα της Βορείου Ηπείρου μένει ανοικτό καί αποφασίζεται ότι θα εκτεθούν τα επιχειρήματα από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας καί της Αλβανίας καί μετά θα αποφασίσουν για το μέλλον της Βορείου Ηπείρου οι υπουργοί Εξωτερικών Αγγλίας, Γαλλίας, Ε.Σ.Σ.Δ. καί Η.Π.Α. Σήμερα στην θέση
ΑπάντησηΔιαγραφήτης Ε.Σ.Σ.Δ. θα είναι η Ρωσία. Η δικτατορία των συνταγματαρχών αποκαθιστά διπλωματικές σχέσεις με την Αλβανία στις 7 Μαΐου 1.971μ.α.χ.χ.
Η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου στις 29 Αυγούστου 1.987μ.α.χ.χ. αίρει το εμπόλεμο με την Αλβανία, με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου.
Τώρα οι Αλβανοί ανακινούν θέμα Τσάμηδων καί καταπιέζουν τους Βορειοηπειρώτες. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.
Επομένως, μη υπογραφείσης ειρηνευτικής συνθήκης καί ανυπάρκτων καθορισθέντων συνόρων, προφανώς κάθε υπογραφομένη Ελληνοαλβανική συνθήκη, είναι παράνομη καί ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα περί επικύρωσης παρανόμων κατά το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο συνθηκών. Ερωτώντων οιωνδήποτε συνελλήνων καί συνελληνίδων, τί συνεπάγεται το καθεστώς "ημιεμπόλεμης χώρας", πρακτικώς αυτό σημαίνει ότι με μίαν απλήν απόφασή του, σε μία δεδομένην ημέραν, έναςΈλληνας Υπουργός Εξωτερικών, ανακαλεί την "άρση της εμπόλεμης κατάστασης", με την άμεση καί άρα πρακτική συνέπεια της επανέναρξης των μαχών επί των Ελληνοαλβανικών συνόρων.
Αντιθέτως, όσον αφορά τις άλλες όμορες διά ξηράς ή διά θαλάσσης χώρες προς την Ελλάδα(Ιταλία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρος, Ισραήλ, Αίγυπτος, Παλαιστινιακή Αρχή καί Λιβύη), απαιτείται κανονική κήρυξη πολέμου.
Τώρα, επειδή ενδεχομένως κάποιοι συνέλληνες καί κάποιες συνελληνίδες απορήσουν για τη συμπερίληψη της Κύπρου εντός της προαναφερόμενης παρένθεσης, απαντώ σαφώς ότι στην Ιστορία υπάρχει το αντίστοιχο προηγούμενο του Αυστροπρωσσικού πολέμου το 1.866μ.α.χ.χ., αν καί τόσον οι Αυστριακοί όσον καί οι Πρώσσοι(=κάτοικοι του Βερολίνου, της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Σιλεσίας-Πομερανίας καί των περιοχών Δάντσιχ, Καινιξβέργης καί Μέμελ) είναι Γερμανοί. Γερμανοί. Επομένως, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-