Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΔΗΛΩΣΗ...!!!

«Περίεργη» χαρακτήρισε τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βύρωνα Πολύδωρα, για ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος με τη Χρυσή ...


«Περίεργη» χαρακτήρισε τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βύρωνα Πολύδωρα, για ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος με τη Χρυσή Αυγή η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM η κα Ασημακοπούλου ήταν κατηγορηματική εξηγώντας γιατί είναι «περίεργη» η δήλωση του πρώην υπουργού: ««Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί».

3 σχόλια

  1. Μάλλον η Νέα δημοκρατία ΕΙΝΑΙ οι Νεοναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι ειναι νεοναζι ρε βουρλο αυτοι που ταιζουν τους πεινασμενους και μιλουν για την Ελλαδα με αγαπη 'η' αυτοι που οδηγουν στην πεινα τους Ελληνες κλεβοντας τους τον ιδρωτα και τα ονειρα μιας ζωης; Αν ναχαθεις ρε υποκειμενο πουλημενο τομαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το βουρλο σε οποιο καναλι παει λεει συνεχεια πως το να γυρισει ο μισθος στα 700 ευρω ειναι απιθανο κ ο κοσμος να μην ονειρευεται τετοια παραλογα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.