Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΠΑΤΑΞΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» – ΣΥΝΘΗΜΑ «ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ «ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ»!

Γράφει ο Αντίοχος Για την νέα απαγόρευση διανομής τροφίμων –τη δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες- σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη, από...


Γράφει ο Αντίοχος

Για την νέα απαγόρευση διανομής τροφίμων –τη δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες- σε συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη, από τον αμερικανοκομμουνιστή λαθροδήμαρχο Καμίνη, σας ενημερώσαμε με χθεσινή μας ανάρτηση. Ώρα είναι να δούμε και τους πραγματικούς λόγους που ο -για 10 ακόμα μήνες- λαθροδήμαρχος της Αθήνας ξανακάνει καουμποϊλίκια.

Είναι προφανές, ότι το σύστημα, πανικόβλητο από την συνεχή άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος άλλαξε –για μια ακόμα φορά- τακτική αντιμετώπισης του. Την τελευταία φορά, η τακτική περιείχε «επιθέσεις φιλίας» από συγκεκριμένους βουλευτές της ΝΔ προς τους ψηφοφόρους της Χ.Α., αλλά ούτε αυτό το κόλπο έπιασε (όπως φάνηκε στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις…) κι εγκαταλείφθηκε άρον-άρον. Η νέα τακτική είναι απαγόρευση όλων των δημόσιων εκδηλώσεων του κινήματος, με διάφορα προσχήματα ή και χωρίς αυτά. Άρχισαν με την απαγόρευση της «Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας», στις 3 και 4 Αυγούστου στην Καλαμάτα και τώρα δοκιμάζουν τη δεύτερη απαγόρευση, μέσω του… μετρ του είδους Καμίνη. Στην πρώτη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε από το καθεστώς η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και διάφοροι επίστρατοι της ΚΥΠ, της ΣΙΑ και της Μοσάντ που εμφανίζονται ως… επαναστάτες, στη δεύτερη περίπτωση θα χρησιμοποιηθούν ευθέως οι δυνάμεις καταστολής του αστικού-μνημονιακού ψευδοκράτους, γιατί δε γίνεται αλλιώς (αν εμφανιστεί σήμερα το παρδαλό τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ και οι μυστικοί αστυνομικοί-«επαναστάτες», πρώτα θα τους λιντσάρει ο φτωχός κοσμάκης και μετά…

Η νέα επιχείρηση, που στα σκοτεινά υπόγεια των συνεργαζόμενων μυστικών υπηρεσιών έχει για σύνθημα το «καμία ανοχή» και για παρασύνθημα «ποτέ και πουθενά», είναι εμπνεύσεως των σιωνιστικών κέντρων του εξωτερικού, που μαθημένα από την αντιμετώπιση των Παλαιστινίων από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα από μπακαλίστικους πολιτικούς υπολογισμούς και απαιτούν εδώ και τώρα καθολικές απαγορεύσεις όλων των δράσεων της Χ.Α., με όλα τα μέσα. Στις δε ενστάσεις κάποιων υπηρετών τους, που φοβούνται να μην τσαλακωθεί το… δημοκρατικό τους προφίλ και προκληθούν τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, οι σιωνιστές απαντούν ως εξής: «ναι, είδαμε τι αποτελέσματα έχει και η πολιτική του κατευνασμού και του προσεταιρισμού. Λοιπόν, εμείς σας πληρώνουμε, χάρη σε μας είσαστε αυτό που είσαστε και οφείλεται να υπακούτε. Τελεία και παύλα!».

Όμως, όπως κάθε σχέδιο έχει και τα αδύνατα σημεία του. Το πιο σημαντικό, έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, τον οποίον ποτέ και πουθενά δεν υπολογίζουν οι σιωνιστές, γι’ αυτό σπάνε συνεχώς τα μούτρα τους. Αλλά και την Πίστη, που’ ναι δυνατότερη κι από τη φωτιά!

(ΥΓ): Εννοείται πως όλοι οφείλουμε να δώσουμε το παρών σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Αττικής. Για να μην περάσουν τα σχέδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.