Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΔΕΜΑ-ΒΟΜΒΑ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Εκρηκτικό «πακέτο» από την Θεσσαλονίκη – με δέμα παγιδευμένο με εκρηκτικά- εστάλη στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο...


Εκρηκτικό «πακέτο» από την Θεσσαλονίκη – με δέμα παγιδευμένο με εκρηκτικά- εστάλη στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος είχε εντοπίσει το κατάλυμα των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» (της ένοπλης συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ) στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι, τον Σεπτέμβριο του 2009 και που είναι μάρτυρας κατηγορίας στη σχετική δίκη. Το δέμα εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ, στο Κρυονέρι Αττικής.

 Από εκείνη την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είχαν προσδιορισθεί τα ονόματα τουλάχιστον δέκα μελών των «Πυρήνων». Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, μαζί με άλλους χειριστές της υπόθεσης, είχαν μάλιστα εκδιωχθεί από το αστυνομικό σώμα (με αποστρατεία) δύο μήνες μετά από την επιτυχία τους αυτή, προκαλώντας πολλά και ποικίλα ερωτήματα…

 Ο παγιδευμένος φάκελος είχε ως στοιχεία αποστολέα αυτά του αδελφού του αποστράτου αξιωματικού, ο οποίος ήταν κι αυτός αστυνομικός. Ωστόσο ο άνθρωπος αυτός διαμένει στα βόρεια προάστια της Αθήνας και μάλιστα κοντά στην κατοικία του αδελφού του, αποστράτου αξιωματικού-στόχου της επίθεσης και δεν είχε σχέση με τη Θεσσαλονίκη.
 Είναι προφανές, ότι η συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια είχε στόχο αφενός μεν να τρομοκρατήσει τον μάρτυρα, αφετέρου δε να εκβιαστεί η δικαιοσύνη για να απελευθερώσει τον κόκκινο τρομοκράτη Σακκά, την υπεράσπιση του οποίου έχει πάρει με 108 ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ (του… συνταγματικού τόξου, σύμφωνα με τους ψοφοδεξιούς της ΝΔ).

Για να δούμε, θα πετύχουν τους σκοπούς τους;

(ΥΓ): Σύντροφοι, αφού ο Σακκάς είναι… αθώος, το… μπλέξανε το παιδί οι… κατασταλτικοί μηχανισμοί κ.τ.λ., κ.τ.λ., γιατί άραγε ενδιαφέρονται οι τρομοκράτες και πιέζουν με τον τρόπο που γνωρίζουν καλά για την αποφυλάκισή του; Αφού δεν είναι δικός τους, γιατί καίγονται.

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.