Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΕΟ...;;; ΣΤΑ 379 ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ...!!!!

Τα 379 φτάνουν τα σπίτια που κρίθηκαν μη κατοικήσιμα από τον πρόσφατο σεισμό στην Αμφίκλεια, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ελ...


Τα 379 φτάνουν τα σπίτια που κρίθηκαν μη κατοικήσιμα από τον πρόσφατο σεισμό στην Αμφίκλεια, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ελέγχων από τους μηχανικούς στη Φθιώτιδα.

Όπως έγινε γνωστό, τα 240 εξ αυτών βρίσκονται στο δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας και τα υπόλοιπα 139 στο δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου. Οι δήμαρχοι πάντως των δύο περιοχών θεωρούν ότι ο αριθμός ίσως να αυξηθεί, αφού η σεισμική ακολουθία συνεχίζει να είναι έντονη, παρά το γεγονός ότι από την κύρια δόνηση των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έχουν περάσει 12 μέρες.

Χαρακτηριστικό της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται είναι ότι οι κάτοικοι αναγκάζονται σχεδόν επί καθημερινής βάσεως να βγαίνουν στους δρόμους ενώ αρκετοί είναι αυτοί που είχαν πάει για διακοπές στην περιοχή και έφυγαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Η σεισμική δραστηριότητα, επίσης, αποτελεί εμπόδιο και στο να κηρυχθούν οι περιοχές σεισμόπληκτες και να λάβουν αποζημιώσεις οι πληγέντες. καθώς δεν επιτρέπει τη διενέργεια ελέγχων σε δεύτερο επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.