Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΚΤΟΥΡΟ» ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!

Όπως είναι γνωστό, η Χρυσή Αυγή προσέφερε στην περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» το χρηματικό ποσόν των 5.000 ευρώ, για να συνδράμει το...

Όπως είναι γνωστό, η Χρυσή Αυγή προσέφερε στην περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» το χρηματικό ποσόν των 5.000 ευρώ, για να συνδράμει το έργο της. Μάλιστα, η προσφορά έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις και απλώς επιβεβαιώθηκε μόλις έγινε γνωστή από καθεστωτική εφημερίδα. Το γεγονός ότι η οργάνωση απεδέχθη την προσφορά προκάλεσε την ιερή οργή των ιεροεξεταστών του ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων), που ζητούν επιτακτικά από την οργάνωση να επιστρέψει το… «φαιό χρήμα», όπως το χαρακτηρίζουν. Πάρτε μια γεύση από χθεσινό άρθρο κάποιου Κ. Ζαχαριάδη, μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και του τμήματος περιβάλλοντος του συνονθυλεύματος.

«Η πράξη του  «Αρκτούρου»  να αποδεχτεί τη χρηματική δωρεά της Χρυσής Αυγής επειδή «διανύει την πιο δύσκολη περίοδο λειτουργίας του» είναι αποδοκιμαστέα, απαράδεκτη, πέρα και έξω από κάθε λογική του περιβαλλοντικού κινήματος και του αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της άγριας ζωής.
Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι εξοικειώνουν μέρος της κοινωνίας και του περιβαλλοντικού κινήματος με το φασισμό, τον ευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, των δικαιωμάτων του ανθρώπου , της φύσης, του περιβάλλοντος και των έμβιων όντων.

Η παραδοχή του λάθους, η επιστροφή του χρηματικού ποσού, η δημόσια αποδοκιμασία των εγκλημάτων των ναζί απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον διαχρονικά και η έμπρακτη συνειδητοποίηση ότι ο αγώνας για το περιβάλλον είναι αγώνας δημοκρατίας, ειρήνης, μη βίας και άλλου πρότυπου διαβίωσης είναι ο δρόμος για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την οικονομική και περιβαλλοντική κατάρρευση της χώρας μας.

Κάθε δημοκράτης, κάθε οικολόγος, κάθε πολίτης ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης οφείλει να αποδοκιμάσει με ρητό τρόπο την κίνηση του «Αρκτούρου» να δεχτεί το φαιό χρήμα των ναζί»
.

Βέβαια, είναι αστείο να μιλούν οι υμνητές του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και του Τσέρνομπιλ για το περιβάλλον, αλλά εδώ το θέμα είναι άλλο. Καλούν τον «Αρκτούρο» να… μεταμεληθεί και να επιστρέψει τα χρήματα ως «απαράδεκτα», αλλά οι ίδιοι οι «ευαίσθητοι» κ.λπ. δε δίνουν μία! Και να φανταστεί κανείς ότι το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό από την Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012 (7% – 27%), άρα πήρε και τετραπλάσια κρατική χρηματοδότηση! Την οποία προφανώς ξοδεύει «αλλού», όλοι μπορούμε να φανταστούμε που…

(ΥΓ): Τα ίδια λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και για τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, σε απόρους, ανέργους και λοιπούς έχοντες ανάγκη. Τους καλεί να μην πάνε να τα παραλάβουν. Αλλά, για κάποια δική τους προσφορά ούτε λόγος βέβαια…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.