Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, Η’ ΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Αυτό πλέον είναι άνω ποταμών. Αν και η συγκεκριμένη έκφραση για το συγκεκριμένο θέμα είναι απελπιστικά...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Αυτό πλέον είναι άνω ποταμών. Αν και η συγκεκριμένη έκφραση για το συγκεκριμένο θέμα είναι απελπιστικά ήπια.

Αυτό πλέον είναι εξευτελισμός. Αν και τα όρια του εξευτελισμού τα έχουμε περάσει προ πολλού.

Αυτό πλέον είναι η άνευ προσωπείου και αιτιολογιών εφαρμογή καθεστώτος οικονομικής αποικιοκρατίας. Αν και στις παλαιές αποικίες, υπήρχε ένας απειροελάχιστος σεβασμός των αποικιοκρατών προς τους εντόπιους.

Αυτό πλέον είναι η απόλυτη εθελουσία παραδοχή, της αμαχητί παράδοσης και υποταγής. Αν και μια κατάσταση παράδοσης, προέκυπτε πάντα ως αποτέλεσμα, κατόπιν σκληρού αγώνος και υπεροπλίας του εχθρού.

Αυτό πλέον δεν είναι θράσος. Είναι η καθαρή και άνευ προ σχημάτων εφαρμογή του σχεδίου για αφανισμό του Ελληνισμού.

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, η οποία κατ ετέθη στις 11 Ιουνίου 2013, στα χέρια της κυβέρνησης των ανθελλήνων και ριψάσπιδων, ο μηχανισμός απαιτεί την……. πάρτε βαθιά ανάσα, διαχείριση της περιουσίας του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) από έναν νέο οργανισμό με έδρα το εξωτερικό, στον οποίο τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχουν ξένοι μάνατζερ, στους οποίους θα αναφέρεται η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.

Πριν νιώσετε το μένος, την αγανάκτηση, την ταπείνωση και την ντροπή να σας πνίγει ακούστε και αυτό.

Το θέμα αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης, στην επίσκεψη αξιολόγησης των αξιωματούχων της Τρόικα τον Σεπτέμβριο.

Δηλαδή στην ουσία αυτή η εισήγηση αποτελεί έναν απολύτως νόμιμο τρόπο κατάσχεσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της περιουσίας του Ελληνικού δημοσίου.

Εδώ όμως γεννάται το επίμαχο ερώτημα.

Τι πρόκειται να πράξει η κυβέρνηση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

2 σχόλια

  1. Αν δεν τους κρεμάσουμε δεν θα ησυχλασουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναγωνιστές. Όλοι το ξέρουμε και όλοι το καταλαβαίνουμε. Ο ΓΑΠ και οι 175+1 προδότες (ο +1 είναι ο τουρκαλβανός Ταχήρ Παπούλιας) που υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο, παραχώρησαν και την εθνική κυριαρχία στους αιώνιους εχθρούς της Φυλής. Δίκη δεν χρειάζεται να γίνει γιατί έχει βγάλει την απόφαση η πραγματικότητα που βιώνει σήμετα ο Ελληνικός Λαός. Δίκη επίσης δεν χρειάζονται οι συνεχιστές της προδοσίας οι υπογράψαντες τα επόμενα "μνημόνια". Το ερώτημα που απομένει είναι: Για πότε έχει οριστεί η εκτέλεση των προδοτών;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.