Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΩΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ... ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ... ΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ...!!!

Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού των τεσσάρων ληστών στα όρια Ηλείας-Αχαΐας-Αρκαδίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας ταξ...


Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού των τεσσάρων ληστών στα όρια Ηλείας-Αχαΐας-Αρκαδίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Μπλόκα έχουν στηθεί και στους δύο όμορους νομούς.

Nεότερη ενημέρωση 13:30 Ευρεία αστυνομική επιχείρηση με ισχυρές δυνάμεις από όλον τον νομό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι κατεύθυνονται προς την ευρύτερη περιοχή της Λαμπείας.

Άπρακτοι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, έφυγαν οι ληστές από το κοσμηματοπωλείο, καθώς το σύστημα συναγερμού με τον μαύρο καπνό φαίνεται ότι τους αιφνιδίασε.

Οι δράστες φεύγοντας πυροβόλησαν στο τζάμι του κοσμηματοπωλείου με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν. Υστερα διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας BMW χρώματος ασημί προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με δύο συνεργούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου.




Στο σημείο επικράτησε πανικός για αρκετή ώρα, ιδιαίτερα μεταξύ τουριστών που εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο για να φύγουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, oι δράστες κατευθύνονται προς την Πάτρα.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η ληστεία συνέβη μέρα μεσημέρι εν μέσω τουριστών και επισκεπτών!

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.