Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ... ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ...

Πυρκαγιές τεραστίων διαστάσεων οι οποίες φαίνεται να εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα έσπειραν τον πανικό και αφήνουν πίσω τους τεράστιες ζημιές. Π...

Πυρκαγιές τεραστίων διαστάσεων οι οποίες φαίνεται να εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα έσπειραν τον πανικό και αφήνουν πίσω τους τεράστιες ζημιές. Παρεκκλησιά, Σωτήρα και Επισκόπή Λεμεσού, αντιμετωπιζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κάποια στιγμή λόγω περιορισμένης ορατότητας έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου.
Από το μεσημέρι και μετά βρέθηκαν σε πύρινο κλοιό η Παρεκκλήσια, η Επισκοπή η Ανώγυρα η Αγία Φύλα, ο Ύψωνα, η Χόλης και ο Πύργος Τυλλυρίας. Όλες οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σχεδόν η μια αμέσως την άλλη. 
Όλες οι πυρκαγιές πλην αυτών της Ανώγυρας και της Επισκοπής έχουν τεθεί υπό έλεγχο δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Λίζα Κεμιτζή. Στην Επισκοπή η πυρκαγιά κατέκαψε τις στέγες δύο σπιτιών, ένα μηχανουργείο, ενώ ένα μέλος της Πυροσβεστικής και ένα μέλος του κυνηγετικού συλλόγου Επισκοπής έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι πυρκαγιές να προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι. 

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.