Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ... "ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, Η ΝΔ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;"

Απάντηση στα όσα είπε στις κυριακάτικες εφημερίδες για την Χρυσή Αυγή, δίνει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου στον γραμματέα της ΝΔ Αντρέα...

Απάντηση στα όσα είπε στις κυριακάτικες εφημερίδες για την Χρυσή Αυγή, δίνει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου στον γραμματέα της ΝΔ Αντρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος χαρακτήρισε συστημικό κόμμα τον Λαικό Σύνδεσμο, που λαμβάνει κανονικά κρατική χρηματοδότηση, διορίζει και συμπεριφέρεται ως κανονικό κοινοβουλευτικό κόμμα. Η Χρυσή Αυγή μεταξύ άλλων απαντά στον Παπαμιμίκο:
"Μα δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι καινούριο Αντρέα; Αν η Χρυσή Αυγή είναι συστημική, η ΝΔ τι είναι; Και από πότε παίρνει κρατική χρηματοδότηση, αφού μόλις πέρσι ξεπέρασε το 3% στις εθνικές εκλογές; Ποιος διορίζει τα "δικά του παιδιά" στην Βουλή; Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς νομίζει πως η σαπίλα και ο νεποτισμός είναι χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων. Είναι όντως χαρακτηριστικό όλων των αποκομμάτων του "συνταγματικού τόξου", αλλά η Χρυσή Αυγή ανήκει στο Ελληνικό τόξο και είναι εδώ για να ξεβρωμίσει την κόπρο του Αυγεία"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.