Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΒΙΝΤΕΟ... ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...!!!

Το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al Alam, δείχνει αντάρτες - μέλη της οργάνωσης Αλ Νούσρα, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα - να καίνε ζωντανο...


Το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al Alam, δείχνει αντάρτες - μέλη της οργάνωσης Αλ Νούσρα, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα - να καίνε ζωντανούς τρεις Σύρους στρατιώτες κουρδικής καταγωγής.

Οι αντάρτες φαίνονται στο βίντεο αρχικά να περιλούζουν τους τρεις άντρες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να τους πετάνε μέσα στη φωτιά.

Το νέο βίντεο – σοκ που δημοσιεύει το newsbomb.gr από τον εμφύλιο που μαίνεται στη Συρία που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

1 σχόλιο

  1. Τι να πεί κανείς για τέτοιες καταστάσεις, η ανθρωπότητα παρακαλουθεί με δέος τις κτηνωδίες και την αιματοχυσία που διαπράττονται και όλα όσα συμβαίνουν εδώ στη φλεγόμενη Συρία,ή χώρα μας εχει αμέτρητα θύματα από φανατισμένους κατακτητές και οι αγώνες για την λευτεριά της έχουν ποτίσει με αίμα την κάθε σπιθαμή ελεύθερης γής. Σήμερα ένας άλλος λαός ο Συριακός εξολοθρεύεται, αφανίζεται, πληρώνει με αίμα το μίσος και την βαρβαρότητα των φανατισμένων αλλά και μισθοφόρων δολοφόνων με θεατές όπως πάντα τους μεγάλους και ισχυρούς της γής, ¨οπως τότε στην καταστροφή της Σμύρνης τα πολεμικά πλοία τους με τις σημαίες να κυματίζουν στα κατάρτια, παρακολουθούσαν τις δολοφονίες, την σφαγή αθώων ψυχών και την πυρπόληση της Σμύρνης έτσι και σήμερα τα πολεμικά πλοία τους αγκυροβολημένα σε κοντινές αποστάσεις από τον τόπο της καταστροφής παρακολουθούν με την ίδια απάθεια τούς μισθωμένους δολοφόνους που οι ίδιοι εξοπλίζουν, να σκορπούν παντού τον θάνατο στη φλεγόμενη Συρία. Ντροπή για αυτούς που θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι, και επιβάλονται με την δύναμη των όπλων ειναι φονιάδες των λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.