ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΓΙΩΤΑ... ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: 1ον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΟ ΣΕ...
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: 1ον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ), 2ον Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ), 3ον Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, 4ον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ), 4ον ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!
Καί κάποια σχετικάν επί του προκειμένου φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, "μικρά" πλήν όχι "ασήμαντα".
ΑπάντησηΔιαγραφή(1) Φωτεινά χρώματα, δηλαδή μεσημβρινή ώρα ή έστω απογευματινή.
(2) Η μητέρα ενδεδυμένη ευπρεπώς καί όχι "φαινομηρίς" κατά τον Ευριπίδη, με τα λεγόμενα σήμερα "μίνι", μέσω των οποίων ούδεν θα μείνει.
(3) Ετυμολογικώς 'προσευχή" σημαίνει "προς την ευχήν", αλλά προφανώς δεν καθορίζεται ούτε ποιός εύχεται, ούτε τί εύχεται, ούτε προς ποιόν/ποιούς εύχεται. Άρα, η συγκεκριμένη λέξη ετυμολογικώς, είναι αποδεκτή εξ όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων, λόγω ακριβώς των πολλαπλών αποδεκτών της. Καλλίστως "ευχή" μπορεί να είναι καί κάτι καλόν χάριν ενός φίλου μας, αλλά καί κάτι "κακόν" χάριν ενός εχθρού μας. Επομένως, η ευρύτητά της είναι απεριόριστη. Απλώς, το σχολικό βιβλίο του δημοτικού, επιδιώκει στην παρατιθεμένη εικόνα την αποκλειστικώς θετική εικόνα καί έννοια της λέξης "προσευχή". Ύλη για φιλοσοφία. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-
Οταν διαλυεις την ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!! Αυτο επιδιωκουν, τα σκουλικια που μας κυβερνουν, κατα διαταγη, των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ??????????????
ΑπάντησηΔιαγραφήaples enies tote diskoles polu simera
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα, κατόπιν τεράστιας αριστερής επιρροής:
ΑπάντησηΔιαγραφή1. Ο πατέρας κυκλοφορεί με το σώβρακο (καμιά φορά και χωρίς αυτό) γιατί τα παιδιά από μικρά δε πρέπει να νιώθουν ενοχές για το σώμα τους. ΄Ετσι άλλωστε θα εμπνέεται ο κάθε ανώμαλος σκηνοθέτης την αιμομιξία, θα την κάνει ταινία και θα κερδίζει αργυρό φοίνικα, προβάλλοντας την Ελλάδα σαν αιμομικτικό έθνος.
2. Τα παιδιά ή το παιδί θα φάει όποτε γουστάρει γιατί δε γουστάρει να μπαίνει σε καλούπια και ακολουθεί τη δική του προσωπικότητα.
3. Τι είναι γιαγιά;
4.Τι είναι μητέρα; Α, αυτό το κορόϊδο που όλη τη μέρα κάνει δουλειές, αγαπάει τα παιδιά της, φροντίζει τον άντρα της, είναι η βάση της οικογένειας. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Δε θα γίνω εγώ Μαίρη Παναγιωταρά, που λέει και το πολύ πετυχεσμένο τραγούδι- σύμβολο της μεταπολίτευσης (που έβαλε βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας). Εγώ θα είμαι ανεξάρτητη γυναίκα, κάθε βράδυ θα κοιμάμαι με όποιον θέλω για να μη σου πω πως θα γίνω λεσβία γιατί μόνο μια γυναίκα μπορεί να με καταλαβαίνει!!
5. Σιγά μη κάθομαι να μαγειρεύω και να τρώω όλο μου το πρωϊνό στη κουζίνα. Υπάρχει και το ντιλίβερι (το΄ξερα και στο χωριό μου).
Μια ανώνυμη νοικοκυρά(μακάρι να καταλάβαιναν όλες οι γυναίκες πόσο όμορφο επάγγελμα είναι).
ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ.. ΑΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..
ΑπάντησηΔιαγραφήο πατερας ξεκινησε...
ΑπάντησηΔιαγραφή