Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΡΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΡΕΟΥΣ...

Ο θόρυβος που άκουσαν από το σαλόνι του σπιτιού τους στο Ξηροκάμπι Λακωνίας έκανε τους ενοίκους να πεταχτούν από το μεσημεριανό τους ύπνο....

Ο θόρυβος που άκουσαν από το σαλόνι του σπιτιού τους στο Ξηροκάμπι Λακωνίας έκανε τους ενοίκους να πεταχτούν από το μεσημεριανό τους ύπνο. Τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια 53χρονη τσιγγάνα που είχε τρυπώσει στο σπίτι και προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν.
Γρήγορα, όμως, διαπίστωσαν ότι κάθε άλλο παρά... ευκαταφρόνητος αντίπαλος ήταν αφού τους επιτέθηκε και τους χτύπησε άγρια καταφέρνοντας τελικά να διαφύγει! Ωστόσο δεν πήγε μακριά, αφού την εντόπισαν άνδρες της Ασφαλείας Σπάρτης που κινητοποιήθηκαν άμεσα μόλις ενημερώθηκαν από το ζευγάρι.

Η 53χρονη συνελήφθη και πάνω της οι αστυνομικοί βρήκαν τα χρήματα που είχε αρπάξει τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Η... ζόρικη τσιγγάνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που της άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
*** Στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Άρτα προσπάθησαν να εισβάλλουν δυο νεαροί τσιγγάνοι ηλικίας 21 και 24 χρόνων, αλλά η ιδιοκτήτρια τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.