Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ "ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ...

Ολοκληρώθηκαν χθες στην Ύδρα οι διήμερες εκδηλώσεις για την 78η επέτειο του θανάτου του νικητή του κατά θάλασσα αγώνα των Βαλκανικών πολέ...

Ολοκληρώθηκαν χθες στην Ύδρα οι διήμερες εκδηλώσεις για την 78η επέτειο του θανάτου του νικητή του κατά θάλασσα αγώνα των Βαλκανικών πολέμων του 1912-13 και πρώτου προέδρου της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στις οποίες παραδοσιακά ο ρόλος του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι – για ευνόητους λόγους - κεντρικής σημασίας κατέπλευσε στο νησί η κανονιοφόρος «ΜΑΧΗΤΗΣ», ενώ ο Διοικητής της Υπηρεσίας Φάρων Αρχιπλοίαρχος (Μ) Κ. Μανωλουδάκης ΠΝ κατέθεσε, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, δάφνικνα στεφάνια στο Μνημείο και στον τάφο του Ναυάρχου Κουντουριώτη.

Επιπλέον, το Σάββατο 31 Αυγούστου η Μουσική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε συναυλία στο λιμάνι του νησιού, ενώ επίσης και η Υπηρεσία Φάρων, με το πολύτιμο έργο και αποστολή της στην ασφάλεια των Ελληνικών θαλασσών, συμμετείχε με εκθέματα στα εγκαίνια της εκθέσεως «Φάροι του Κόσμου» στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, που συνδιοργανώθηκε με το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης.


parapolitika.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.