Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ... "ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ!!! ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!

Μοναχοί στα Σκόπια, δεν προσεύχονται για τη σωτηρία της ψυχής τους, αλλά για τη "Μεγάλη Μακεδονία", έως την Χαλκιδική και τον ...

Μοναχοί στα Σκόπια, δεν προσεύχονται για τη σωτηρία της ψυχής τους, αλλά για τη "Μεγάλη Μακεδονία", έως την Χαλκιδική και τον Όλυμπο, όπως μαρτυρά προκλητικό γκράφιτι στην είσοδο μοναστηριού.

Στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο χωριό Ζβέγκορ στα Β.Α Σκόπια, κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία, οι μοναχοί δεν κρύβουν τον ... πόθο τους για τη ... “Μεγάλη Μακεδονία” έως τον Όλυμπο και την Χαλκιδική.
Ο προκλητικός χάρτης, δεσπόζει προκλητικά ως ... γκράφιτι, στην κεντρική είσοδο του μοναστηριού και αποτελεί τουριστική ατραξιόν.

Eπίσης, ο  περιβάλλοντας χώρος επίσης, έχει διακοσμηθεί με τις μορφές του Μέγα Αλέξανδρου και του Φιλίππου αλλά και με τον ήλιο της Βεργίνας.
Τις νέες προκλήσεις των Σκοπιανών, στην προκειμένη περίπτωση με την “ευλογία” της σχισματικής εκκλησίας της χώρας, έφερε στο φως το history-of-macedonia.com.

4 σχόλια

  1. Και εσείς θα μας πείτε ο Ανθιμος για ποιον προσευχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AAAAAAAAAAAAAoooYYYYYYYYOOOOOUUUUUUUUUU ayta poy skeptonte h skopianh mono stoy kynimatografoys geinontaiYYYUUYYuuuyyAAAAAAAA gelate kai eseis paidiaoooooooooooooooooooooooAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOLON LAVE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥΤΣΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΣΤΟΧΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στείλτε τα κομάντο??? Σχεδιάζετε κάποιον πόλεμο με εισβολές στους γείτονες? Τι ωραία λύση για να μειωθεί η ανεργία και να έρθει ανάπτυξη.... λογαράζετε χωρις τον ξενοδόχο όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.