Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ" ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...!!!

Την στιγμή που οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να "ραντίσουν" με Tomahawk την Συρία για να τιμωρήσουν το καθεστώς Άσαντ για την "χρήση ...

Την στιγμή που οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να "ραντίσουν" με Tomahawk την Συρία για να τιμωρήσουν το καθεστώς Άσαντ για την "χρήση χημικών όπλων" (κατά της ίδιας του της πρωτεύουσας) ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός, δηλαδή όχι οι ισλαμιστές της αλ Νουσρα, του συριακού βραχίονα της αλ Κάιντα, αλλά οι "δημοκρατικοί", αντικαθεστωτικοί", Σύροι, που συνεργάζονται με τις ΗΠΑ, κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να εκτελούν αιχμαλώτους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

2 σχόλια

  1. Παραμύθια...δεν σκοτωσανε κανενα,,, ουτε ενα σημαδι απο σφαιρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΩΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΦΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΙΖΑΞΑΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ .ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΑΧ ΑΚΠΑΛ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΡΩΜΟ ΑΛΑΧ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΩΜΑΤΕ ΕΚ ΓΕΝΗΘΗΣ ΣΚΑΤΟ ΦΙΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΩΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ ΒΡΩΜΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.