Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Η ΣΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ... ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...

Τα δίχτυα της σε διάφορες περιοχές της Λέσβου είχε απλώσει μια εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και κυρί...

Τα δίχτυα της σε διάφορες περιοχές της Λέσβου είχε απλώσει μια εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, με «εγκέφαλο» έναν 57χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών. Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 42 άτομα!

Μαζί του, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών άλλος ένας Έλληνας ηλικίας 37 χρόνων και μία 24χρονη Αλβανίδα που θεωρούνται βασικά μέλη της οργάνωσης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου Μολδαβού. Άλλοι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 41 χρόνων συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών και ένα οπλοκατοχή, καθώς στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, δυο κενές γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου και τέσσερα φυσίγγια διαφόρων τύπων. Συνολικά, όμως, κατηγορούνται άλλα 36 άτομα!

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης, άλλες δυο με 130,4 γραμμάρια μιας σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης, ένα ηρεμιστικό χάπι, επτά κινητά και ένδεκα κάρτες sim, ένας ηλεκτρικός αναδευτήρας,  50 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα και ένα μοτοποδήλατο τα οποία χρησιμοποιούνταν για την προμήθεια των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ οι διασυνδέσεις και το εύρος της δραστηριότητας της εγκληματικής ομάδας ερευνώνται ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.