Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...;;; ΠΑΣΟΚ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real fm, έδωσε ο γραμματέας του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ ολέ!) και άφη...


Συνέντευξη στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real fm, έδωσε ο γραμματέας του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ ολέ!) και άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην ερώτηση της Κάτιας Μακρή «αν ο ΣΥΡΙΖΑ αφήσει κατά μέρους τις “ακρότητες”, δεν έχετε πρόβλημα για συνεργασία», ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε:

«Ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, πέρυσι, μετά τις πρώτες εκλογές, είχε πει ότι οποιοδήποτε κόμμα του φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων, μπορεί να συμμετέχει στην κυβέρνηση. Το μόνο κόμμα που αποκλείεται είναι η Χρυσή Αυγή».

Κι εμείς βεβαίως παρομοίως αποκλείουμε οποιαδήποτε συνεργασία με τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» (διαβάζετε και «κλεπτικό τόξο») και είναι μεγίστη τιμή για την Χρυσή Αυγή να την αποκλείουν από συνεργασίες (αλισβερίσια) αυτοί που κατάκλεψαν και κατέστρεψαν τον τόπο.

Από κει κι έπειτα, η απάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πλήρως αυτά που λέμε εδώ και τόσον καιρό: πως από τις επόμενες εκλογές θα προκύψει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων από τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» διασωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.