Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ... ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΠΑΕΙ!!!

Ανένδοτο αγώνα εναντίον της κυβέρνηση μέχρι να πέσει κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. ...

Ανένδοτο αγώνα εναντίον της κυβέρνηση μέχρι να πέσει κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουμε κηρύξει ανένδοτο αγώνα έως ότου καταφέρουμε να φύγει η κυβέρνηση, τα μνημόνια και η τρόικα. Θέλουμε να το πετύχουμε το ταχύτερο. Η περίοδος έως το τέλος του 2014 περιέχει μεγάλες εκλογικές μάχες. Ο πολιτικός μας στόχος είναι η πρώτη εκλογική μάχη να είναι οι βουλευτικές εκλογές» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η χώρα είναι «μπροστά σε ένα καταστροφικό αδιέξοδο» μετά από 3,5 χρόνια λιτότητας.
Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα και έχει μεταφερθεί σε όλα τα στελέχη του κόμματος: Εγρήγορση.
Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση, δηλώνοντας έτοιμος να στηρίξει τους κοινωνικούς αγώνες που αναμένονται να ξεσπάσουν ως απόρροια της κινητικότητας και των απολύσεων στο Δημόσιο.
«Καλούμε όλες τις δυνάμεις σε ένα ευρύ μέτωπο κατά της κυβέρνησης και του Μνημονίου»
Ήδη, εξαπέλυσε την πρώτη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση μετά τη συνάντηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, παρέχοντας πολιτική στήριξη στους 35 συνδικαλιστές που παραπέμφθηκαν σε δίκη και κάνοντας λόγο για «κυβερνητικό σχέδιο ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων».
«Η αυριανή δίκη των 35 μελών του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ εντάσσεται σε ένα ευρύτερο κυβερνητικό σχέδιο ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων και των συνδικαλιστικών αντιστάσεων. Δεν υπάρχει για εμάς καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για πολιτική δίκη. Αυτό αντανακλά και τον φόβο της κυβέρνησης απέναντι στις λαϊκές και συνδικαλιστικές αντιστάσεις. Ο ελληνικός λαός θα εκφράσει την αντίθεσή του και θα επιδιώξει λύση πολιτική μέσα από τις κάλπες» τόνισε μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας.
«Τα μαντάτα από τις εκλογές στη Γερμανία είναι ότι επίκειται νέο μνημόνιο και νέος δανεισμός. Καλούμε όλες τις δυνάμεις, συνδικαλιστικές κοινωνικές, και πολιτικές, όσους συνειδητοποιούν ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο. Στόχος των αντιστάσεων είναι ένας: να φύγει αυτή η κυβέρνηση, να βγούμε από το μνημόνιο της συμφοράς και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στο λαό. Καλούμε όλες τις δυνάμεις, ανεξάρτητα από τις διαφορές μας, σε ένα ευρύ μέτωπο συμπαράταξης» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.