Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΜΕΠΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...

Ο  Γερμανός  πολιτικός έχοντας την ελληνική  σημαία  σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την  ευρωζώνη ! Τυλιγμένος με την ε...


Ο Γερμανός πολιτικός έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!

Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.

Ο κ. Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.

«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.

Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ



Ο δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.

8 σχόλια

  1. Εδώ της φέρονται σαν κουρελόπανο οι πολίτες της δε θα της φέρονται οι γερμανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ (ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ .ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ Π@@@Σ .ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Η ΧΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι έλληνες γράψτε εδω να μην τολμήσουν να δείξουν αυτο το απίστευτο με την σημαία μας !!!!!

    http://www.tele5.de/kontakt.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GAMO THN MANA SOY ARXIDI POY TRIPISES KAI THN SHMAIA MALAKA EPERNES TA DANEIA APO THN ELLADA KALA HTANE??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ειθελανα. Να πω σε. Αυτά τα γερμανικά γουρουνια τον λουκεκαι τον μπαρεοτι οιδικοι μαςοι πατεραδες και οι παπουδες πολεμισαν τους φασιστες Γερμανούς πουτα κομπλεξικα. Εγγόνια τους και ταπαιδια τους νομιζουν. Οτι ο κόσμος. Εχει ξεχάσει τους δυο παγκοσμιους πολέμους που εχουν κάνει και εχουν ακματοκυλισει. Τον κόσμο όλο.ουστβρε ανθρώπινα τερατα απο εδώ.εμειςσαν λαός είμαστε υπεριφανοι για την. Ιστορια μας. Και την σημαία μας εσείς θα πρέπει να ντρεπεστε για αυτο και την εχεττε αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.