Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ... ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ...

Δεν έχει προηγούμενο η ραγδαία αύξηση που παρατηρείται κάθε τέλος της εβδομάδας στις διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας όπου, ό...

Δεν έχει προηγούμενο η ραγδαία αύξηση που παρατηρείται κάθε τέλος της εβδομάδας στις διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας όπου, όπως φαίνεται, οι κακοποιοί καραδοκούν για να χτυπήσουν τα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους φεύγουν για weekend ή νυχτερινή διασκέδαση!

Όταν επιστρέφουν, όμως, βρίσκουν τις κατοικίες τους λεηλατημένες, όπως ο 48χρονος ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων την οποία διέρρηξαν άγνωστοι και άρπαξαν όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Άλλοι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» το σπίτι ενός 42χρονου στα Τρίκαλα και, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά, μια τηλεόραση και έναν υπολογιστή.

Τους δράστες δυο διαρρήξεων αναζητούν οι αστυνομικές και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και τον Τύρναβο. Στην πρώτη περίπτωση, οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το σπίτι μιας 39χρονης και άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης αξίας, ενώ στη δεύτερη παραβίασαν την πόρτα της καφετέριας μιας 22χρονης και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.