Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ... ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση για τους πραγματικούς αποστολείς του παγιδευμένου φακέλου, ο οποίος εστάλη στον ειδικό εφέτη ανακριτή που...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση για τους πραγματικούς αποστολείς του παγιδευμένου φακέλου, ο οποίος εστάλη στον ειδικό εφέτη ανακριτή που ασχολείται με την υπόθεση της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο φάκελος πιθανότατα ταχυδρομήθηκε από την Αττική και έφτασε στο σπίτι του δικαστικού, στο Χολαργό, τις ημέρες που απουσίαζε για διακοπές.
Μόλις ο δικαστικός τον άνοιξε ο παγιδευμένος φάκελος εξερράγη και όπως διαπιστώθηκε, περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από 8 μπαταρίες 1,5 βολτ, πυρίτιδα κυνηγιού και ένα λαμπάκι.
Ο μηχανισμός ανάφλεξης προσομοιάζει σε εκείνον που είχε σταλεί στις 17 Ιουλίου στα δικαστικά κτίρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και την ευθύνη για την αποστολή του είχε αναλάβει με προκήρυξή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η τρομοκρατική οργάνωση «Ανυπότακτες Επιθυμίες».
Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ, παρά το γεγονός ότι ο παγιδευμένος φάκελος προς τον δικαστικό δεν είναι όμοιος με εκείνον που είχε αποστολέα τον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και είχε εντοπιστεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, ερευνούν τυχόν διασύνδεση των οργανωτών αποστολής των δύο αυτών φακέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.