Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΟΡΤΑΤΙΦ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...!!! "Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΞΖΙΤΖΗΣ'...!!!

ΠΑΡΑΠΕΣΕ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ... Στην εκπομπή της Βίκυς Μιχαλονάκου, μίλησε χτες το βράδυ για όλους και γι...


ΠΑΡΑΠΕΣΕ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΝΑΚΟΥ...

Στην εκπομπή της Βίκυς Μιχαλονάκου, μίλησε χτες το βράδυ για όλους και για όλα ο γνωστός για τις αιρετικές απόψιες του καλλιτέχνης, Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, εμφανιζόμενος μάλιστα με νέο look. Αφού επιτέθηκε σφοδρά με τις εκφράσεις του στο πολιτικό σύστημα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο και τον Κασιδιάρη, εκφράζοντας την άποψη πως το καλύτερο που θα είχε να κάνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής , είναι να γινόταν...ταξιτζής!

Για τον δε Τατσόπουλο και την Διβάνη, είπε πως είναι συγγραφείς του κώλου και δεν αποδέχεται την πνευματικότητα τους, καθώς στο "σύστημα" βολεύονται όλοι μεταξύ τους, αποκαλώντας τους "κρατικοδίαιτους δημοσίους υπαλλήλους"

1 σχόλιο

  1. ΑΝ ό κ. Κασιδιάρης ,κάνη γιά ...ταξιτζής (κατά τόν "ιδιο),ΤΟΤΕ -ΕΚΕΙΝΟΣ,δέν κάνει ΜΗΤΕ ,γιά νά καθαρίζη τά τζάμια,τού ταξιτζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.