Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΦΤΡΑ ΜΕ... ΣΥΣΤΗΜΑ! ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Εύκολους στόχους είχε βρει ένα σούπερ μάρκετ και μια εκκλησία στη Χλόη Καστοριάς μια  58χρονη Ελληνίδα και τα έκλεβε... συστηματικά από τ...

Εύκολους στόχους είχε βρει ένα σούπερ μάρκετ και μια εκκλησία στη Χλόη Καστοριάς μια  58χρονη Ελληνίδα και τα έκλεβε... συστηματικά από τον περασμένο Φεβρουάριο! Ωστόσο, η δράστιδα με τα... μακριά χέρια εντοπίστηκε στην τελευταία της κλοπή από το κατάστημα και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί από τους υπαλλήλους, την έπιασαν στα πράσα την ώρα που έκλεβε από τα ράφια προϊόντα αξίας 160 ευρώ. Στην προανάκριση, η 58χρονη ομολόγησε ότι και στις 20 Ιουλίου είχε κλέψει από το ίδιο σούπερ μάρκετ προϊόντα άγνωστης αξίας, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.

Κι αυτό γιατί από την έρευνα που έκαναν προέκυψε ότι η «μακρυχέρα» είχε βάλει στόχο και το παγκάρι της εκκλησίας του χωριού, το οποίο είχε αδειάσει άλλες... πέντε φορές από το Φεβρουάριο ως το Μάιο κλέβοντας πάντα μικροποσά! Η δράστιδα παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, αλλά η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης της συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.