Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! 235 ΝΑΙ - 34 ΠΑΡΩΝ...

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψήφισαν 269 βουλευτές εκ των οποίων η αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έλαβε 235 ναι. Έτσι με ενισχυμ...


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψήφισαν 269 βουλευτές εκ των οποίων η αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έλαβε 235 ναι. Έτσι με ενισχυμένη πλειοψηφία πλέον η Χρυσή Αυγή δεν θα χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Από την ψηφοφορία 34 βουλευτές ψήφισαν παρών, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αίσθηση προκάλεσε η ψήφος της κας Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισε όχι στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής αλλά δήλωσε παρών.

Από την διαδικασία της ψηφοφορίας αποχώρησε η Χρυσή Αυγή, με τον εκπρόσωπο, κ. Κασιδιάρη να χαρακτηρίζει παράνομη και αντισυνταγματική την ψηφοφορία και να επισημαίνει πως η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα και ναζιστικό μόρφωμα χαρακτήρισε τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Ξεκαθάρισε πως μπορεί να κόβεται η επιδότηση αλλά δεν "μπορείτε να σταματήσετε το νόμιμο αγώνα μας, το κοινωνικό αγώνα".

Aξίζει να σημειωθεί ότί το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την ονομαστική ψηφοφορία με στόχο να "παγιδεύσει" τον ΣΥΡΙΖΑ και να αναδειχθούν οι δύο γραμμές μέσα στο κόμμα. Και αυτό γιατί ενώ η επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπερψηφίσουν την τροπολογία, υπάρχει μία ομάδα βουλευτών, που εκφράζει ενστάσεις και κυρίως η πλειοψηφία αυτών των βουλευτών ανήκει στην αριστερή πλατφόρμα.

Μετά από αυτή την κίνηση, ο κ. Λαφαζάνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως εξέφρασε στα όργανα του κόμματος μαζί με άλλους συντρόφους και συντρόφισσες τη ριζική του διαφωνία στη συμπερίληψη της "τρομορύθμισης" του άρθρου 187Α στην τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων.

Σημείωσε ωστόσο ότι υπερψήφισε αυτή την τροπολογία μόνο και μόνο για να μην δώσει την ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και το μνημονιακό μπλοκ "να αξιοποιήσει τη διαφωνία μου για να παίξει βρώμικα παιχνίδια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις δικές μου προθέσεις και πολύ περισσότερο με τη δική μου αντίθεση στο απαράδεκτο άρθρο 187Α και γενικότερα στον αντισυνταγματικό τρομονόμο".



1 σχόλιο

  1. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, οφείλουμε να κατανοήσουμε στο προκείμενον ότι το σύνολον των φηφιζομένων νόμων, διαταγμάτων κ.λ.π. είναι παράνομο καί αντισυνταγματικόν, άμα ταίς αποφάσεσιν 350/2.011μ.α.χ.χ. του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας καί 460/2.013μ.α.χ.χ. του Συμβουλίου της Επικρατείας, βάσει των οποίων ο "νόμος Ραγκούση" κηρύχθηκε παράνομος καί αντισυνταγματικός, με άμεση καί προφανώς έννομη συνέπειά του, την ακύρωσιν των δημοτικών καί περιφερειακών εκλογών του 2.010μ.α.χ.χ., των βουλευτικών εκλογών
    της 6ης Μαΐου 2.012μ.α.χ.χ. καί της 17ης Ιουνίου 2.012μ.α.χ.χ. καί ως εκ τούτου, δίκην "Βουλής των Λαζάρων", ενώ καί βάσει του πορίσματος του Ισιδώρου Ντογιάκου περί των παρανόμων πολιτογραφήσεων αλλοεθνών εν Ελλάδι ως πολιτών, αυτοδικαίως ακυρώνονται οι εκλογές της 9ης Απριλίου 2.000μ.α.χ.χ. καί το σύνολο των μεταγενεστέρων διεξαχθεισών εκλογών εν Ελλάδι, των αντιστοίχων ψηφισθέντων νόμων, διαταγμάτων, υπουργικών εγκυκλίων, αποφάσεων αυτοδιοικητικών αρχών κ.λ.π. καί άρα δίκην "Βουλής των Λαζάρων" επανέρχεται η Βουλή των Ελλήνων της 22ας Σεπτεμβρίου 1.996μ.α.χ.χ., με την αντίστοιχην σύνθεσιν, των έτι βιούντων καί βιουσών βουλευτών, των αντιστοίχων αυτοδιοικητικών αρχών, των έτι βιούντων καί βιουσών, αλλά καί προφανώς όλη ανεξαιρέτως η διάδοχη νομοθεσία των διαδόχων αρχών ακυρώνεται αυτόχρημα ως παράνομη καί αντισυνταγματική.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.