Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ...!!! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΦΟΝΟ..!!!

Στη σύλληψη του 32χρονου Ι.Κ. προχώρησε η αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο άνδρας, εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερ...


Στη σύλληψη του 32χρονου Ι.Κ. προχώρησε η αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο άνδρας, εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για συνοδηγό του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος κατηγορείται για άμεση συνέργεια στο φόνο. Η παρουσία του στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε, γιατί φεύγοντας εγκατέλειψε στο όχημα την αστυνομική ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνό του.

Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ΣΤ΄ ανακρίτρια Πειραιά, με βάση το οποίο τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής και, πιθανόν το απόγευμα, θα οδηγηθεί ενώπιόν της.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί και με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα 32 άτομα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επειδή η συγκεκριμένη σύλληψη δεν αφορούσε την υπόθεση στο Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.