Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ 58 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Να το λοιπόν και το κείμενο των 58, να τος πάλι ο Ευάγγελος ο συνταγματολόγος που σαν τελάλης καλεί ...

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Να το λοιπόν και το κείμενο των 58, να τος πάλι ο Ευάγγελος ο συνταγματολόγος που σαν τελάλης καλεί δεξιά και αριστερά τις «δημοκρατικές» δυνάμεις, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια  να κρατηθεί στο πολιτικό σκηνικό, χωρίς να εξαρτάται από το έλεος και την μεγαθυμία του Αντωνάκη, να τα και όλα τα κομματικά υπόλοιπα των πολιτικάντηδων, όπως η «Δυναμική Ελλάδα» του Ηλία Μόσιαλου που αφού από μόνοι απέτυχαν να εισέλθουν στο κοινοβούλιο, προσπαθούν να το επιτύχουν, υποβαστάζοντας ο ένας τον άλλο, να τος και ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Τάσος Γιαννίτσης που μετά την προεδρία των Ελληνικών Πετρελαίων και το Υπουργείο Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου επιζητεί, ίσως να κορέσει τις φιλοδοξίες του με κάτι άλλο.
Όλος ο θίασος επί σκηνής. Μαζεύτηκαν λοιπόν όλοι οι πολιτικά αποτυχημένοι, όπως οι χήρες στα νεκροταφεία το Ψυχοσάββατο και σκέφθηκαν.

Πως ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε από δεκατρείς συνιστώσες, έτσι και εμείς θα ανοίξουμε ένα «κατάστημα» παραπλεύρως, που θα ονομάζεται Κεντροαριστερά και φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε μια ομπρέλα, που θα στεγάσει όλους τους αποτυχημένους και τα ορφανά του χώρου. Βλέπεις στην πολιτική σκηνή αυτού του Τόπου όλα τα είχαμε και το μόνο που μας έλειπε, ήταν ένας Κεντροαριστερός συνασπισμός ανίκανων, που φιλοδοξούν ν’ αποτελέσουν τον τρίτο πόλο ανάμεσα στην ανθελληνική κυβέρνηση του μνημονίου και τους δοσίλογους προλετάριους, των Βορείων προαστίων.

Βλέπεις όλοι βιάστηκαν να προεξοφλήσουν και να πανηγυρίσουν το τέλος του Εθνικιστικού Κινήματος. Όλη η comedia del arte της πολιτικής σκηνής, μαζί με τους άθλιους μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.