Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ... ΑΝΕΜΙΖΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΛΜΜΕΝΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ...!!!

Η 40χρονη Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς, είναι χήρα του δολοφονηθέντος παραστρατιωτικού ηγέτη και αρχηγού του σερβικού υποκόσμου Ζέλικο Ραζνάτοβ...


Η 40χρονη Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς, είναι χήρα του δολοφονηθέντος παραστρατιωτικού ηγέτη και αρχηγού του σερβικού υποκόσμου Ζέλικο Ραζνάτοβιτς, του διαβόητου «Αρκάν».

Παράλληλα η Ραζνάτοβιτς, γνωστή και ως “Τσέτσα”, είναι μια από τις πλέον διάσημες τραγουδίστριες στη Σερβία, με φανατικό κοινό και θαυμαστές.

Το Σαββατοκύριακο έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Νις. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν πολλοί Σκοπιανοί αλλά και λίγοι Έλληνες φοιτητές. Όπως μας ενημέρωσε Έλληνας φοιτητής που παραβρέθηκε στην συναυλία, η Ραζνάτοβιτς σε κάποια στιγμή ανέμισε μια σκοπιανή σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, κάτι που φυσικά εξαγρίωσε την παρέα των Ελλήνων φοιτητών.

Αργότερα η Ραζνάτοβιτς έκανε και σχετικές δηλώσεις σε τοπικό κανάλι. Δήλωσε πως οι Σκοπιανοί είναι αδερφικός λαός για τους Σέρβους και ό,τι έχουν φανταστικό κοινό.

Δείτε το σχετικό βίντεο. Το σημείο που η Ραζνάτοβιτς ανεμίζει την σημαία είναι περίπου στο 1:36. http://history-of-macedonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.