Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ...!!!

Μετά από την μη απόσυρση των δυνάμεων του ΠΚΚ κατά την "ειρηνευτική διαδικασία" του Ερντογάν, η τούρκικη Διεύθυνση Αμυντικών Βι...

Μετά από την μη απόσυρση των δυνάμεων του ΠΚΚ κατά την "ειρηνευτική διαδικασία" του Ερντογάν, η τούρκικη Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και η Aselsan επιτάχυναν την κατασκευή των βάσεων-μοντέλων στις περιοχές του αντιτρομοκρατικού αγώνα.  Σύμφωνα με τα tourkikanea μέχρι σήμερα κατασκευάστηκαν 8 βάσεις και θα στηθούν ακόμη 9.
Διαβάστε προπαγανδιστικό δημοσίευμα τούρκικης καθεστωτικής εφημερίδας Ζαμάν:
"Μετά από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων του ΠΚΚ στην ειρηνευτική διαδικασία, το κράτος κινητοποιήθηκε. Μετά από την απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική επιτροπή Αμυντικής Βιομηχανίας τον Ιανουάριο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισαν να ιδρύονται στις περιοχές του αντιτρομοκρατικού αγώνα βάσεις-μοντέλα. Η Aselsan ολοκλήρωσε την κατασκευή της 8ης βάσης. Στις περιοχές στρατηγικών περασμάτων του ΠΚΚ θα ιδρυθούν ακόμη 9 βάσεις-μοντέλα. Οι βάσεις αυτές θα στηρίζονται από κάμερες νυκτός και από μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Στο πρόγραμμα που τρέχουν η Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών και η Αselsan, ως μοντέλα βάσεων έχουν ληφθεί οι αμερικανικές βάσεις στο Αφγανιστάν. Στις βάσεις αυτές που φέρουν το χαρακτηριστικό πως είναι κινούμενες, θα υπάρχουν συστήματα βολής εκ του μακρόθεν, θερμικές κάμερες και άλλες προηγμένες τεχνολογίες. Οι πρώτες βάσεις κατασκευάστηκαν στην περιοχή Γιουξέκοβας-Χακκάρι. Στους πύργους των σκοπιών αντί για στρατιώτες βρίσκονται πολυβόλα 12,7 και 7,62 και βομβιδοβόλο των 40 mm. Tα όπλα αυτά ελέγχονται από δωμάτιο ελέγχου που βρίσκεται πιο πέρα. Οι τοίχοι κατασκευάζονται ώστε να αντέχουν σε επίθεση με ρουκέτες. Κατά την κατασκευή των βάσεων ο φορητός εξοπλισμός μεταφέρεται με οχήματα ή αν πρόκειται για βραχώδεις περιοχές με ελικόπτερα. Καθώς οι βάσεις δύνανται να μετακινηθούν, ανάλογα με την τακτική και την στρατηγική του αντιτρομοκρατικού αγώνα, μπορούν να ξηλωθούνε και να μετακινηθούν αλλού. Στις βάσεις αυτές επίσης θα υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης μεταφορικών και επιθετικών ελικοπτέρων. Ο περίβολος της βάσης θα εξοπλιστεί με αισθητήρες. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίζονται πιο εύκολα οι προσεγγίζοντες τρομοκράτες." makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.