Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...

Οι γερμανικές αρχές κατοχής του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, ελέγχουν όλα τα ελληνόφωνα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, ...


Οι γερμανικές αρχές κατοχής του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, ελέγχουν όλα τα ελληνόφωνα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, με διαφόρους τρόπους. Ένας απ’ αυτούς είναι και τα διαβόητα «Ιδρύματα», παραρτήματα των οποίων ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Και βέβαια, οι Γερμανοί έχουν «Ιδρύματα» για κάθε… γούστο. «Ιδρύματα» κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, φιλελεύθερα, οικολογικά, ακροαριστερά, απ’ όλα έχει ο μπαξές. Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια έχει σχέσεις με το ακροαριστερό «Ίδρυμα Ρόζας Λούξεμπουργκ» (των ορφανών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους), αλλά τελευταία «συνομιλεί» και με τους σοσιαλδημοκράτες, για να’ χει ένα γερό στήριγμα όταν –και αν- κυβερνήσει. Έτσι, μετά από τις πρόσφατες συναντήσεις του mister Tsipra με τον Γερμανό Σουλτς και τον Αυστριακό Σβόμποντα (αμφότεροι σοσιαλδημοκράτες), πλακώνει τώρα και το… αρμόδιο «Ίδρυμα». Ιδού η σχετική είδηση από τον καλά ενημερωμένο εκ των έσω «Βηματοδότη» του καθεστωτικού «Βήματος» και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Οι Γερμανοί και ο ΣΥΡΙΖΑ

Η συνεχής δραστηριότητα των γερμανικών πολιτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα είναι γνωστή. Μέσω αυτής αναδεικνύονται όμως απόπειρες προσεγγίσεων, πιθανώς ενδεικτικών για το μέλλον. Τη στιγμή που ο κ. Αλ. Τσίπρας  πραγματοποιεί επαφές με τους ευρωπαίους Σοσιαλδημοκράτες, το Ιδρυμα Friedrich Ebert, συνδεδεμένο με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, ανοίγει τις πόρτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις 15 και 16 Οκτωβρίου, στο συνέδριο με θέμα «Η κρίση, το Σύνταγμα και η αναθεώρησή του» στο Ινστιτούτο Goethe, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από τους κκ. Ν. Κωνσταντόπουλο, Κ. Χρυσόγονο και Γ. Κατρούγκαλο. Μοναδικός εκπρόσωπος του (πολιτικά) συγγενούς ΠαΣοΚ θα είναι ο κ. Κ. Τριαντάφυλλος…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.