Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ!!!!

Τα έκαναν… όλα μέσα σε ένα διήμερο ελευθερίας τρεις ανήλικοι δραπέτες που το είχαν σκάσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδο...

Τα έκαναν… όλα μέσα σε ένα διήμερο ελευθερίας τρεις ανήλικοι δραπέτες που το είχαν σκάσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για κλοπές! Ώσπου να συλληφθούν οι δυο από αυτούς, είχαν κλέψει δυο μηχανές και είχαν διαρρήξει ένα κινέζικο κατάστημα.

Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις είδαν τις δυο μοτοσικλέτες που πλησίαζαν να κάνουν αναστροφή και να απομακρύνονται αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τη μια στην οποία επέβαιναν δύο 15χρονοι, ενώ η άλλη με τον 17χρονο συνεργό τους πρόλαβε να διαφύγει.

Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι οι ανήλικοι ήταν φυγάδες και είχαν κλέψει τις δύο μοτοσικλέτες από τη Νέα Ιωνία Βόλου. Μάλιστα, είχαν διαρρήξει στην ίδια περιοχή και το κατάστημα ενός 39χρονου Κινέζου από το οποίο είχαν κλέψει ρούχα, φο-μπιζού και ρολόγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δυο πιτσιρικάδων και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους όπως και οι μηχανές. Οι 15χρονοι επέστρεψαν ξανά στο Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε., ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.