Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ, ΦΩΝΑΖΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ!!!

Εξερχόμενος από την Ευελπίδων, ο επικεφαλής Χρυσής Αυγής φώναξε «ζήτω η νίκη», ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι συγγενείς...


Εξερχόμενος από την Ευελπίδων, ο επικεφαλής Χρυσής Αυγής φώναξε «ζήτω η νίκη», ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου, ανάμεσά τους η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και η κόρη του Ουρανία, οπαδοί και οι βουλευτές της Χ.Α, Γ. Γερμενής, Α. Ματθαιόπουλος και Μ. Αρβανίτης.

2 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ.....Η προσωρινή κράτηση δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, γιατί κάτι τέτοιο θα αντέβαινε στο τεκμήριο αθωότητας. Σύμφωνα με το τελευταίο, κάθε κατηγορούμενος τεκμαίρεται ότι είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσωρινή κράτηση, καθώς και η σύλληψη τόσο του Γενικού γραμματέα όσο και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έκανε καταπάτηση και κατάλυση συντάγματος. Η δικαιοσύνη δέχτηκε πάρα πολλές παρεμβάσεις και έπραξε λανθασμένα στην προσωρινή κράτηση του κυρίου Μιχαλολιάκου και των δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.