Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΤΩΡΑ... ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΑΠΛΟΠΟΙΙΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,,,!!!

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη χορήγηση αδειών διαμονής με ταυτόχρονη μείωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά 20, σύμφωνα με την...

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη χορήγηση αδειών διαμονής με ταυτόχρονη μείωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά 20, σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε Συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμένοντων. Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση ιθαγένειας.

Επίσης, με τη χορήγηση άδειας επί μακρόν διαμονής, οι νόμιμοι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και σε άλλα κράτη της Ε.Ε..

«Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά Μεταναστευτικό Κώδικα [...] Αντιμετωπίζουμε τα θέματα των μεταναστών δεύτερης γενιάς, στους οποίους παρέχουμε τα δικαιώματα των επί μακρών διαμένοντων στην Ελλάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.





2 σχόλια

  1. Ότι και να κάνουν, είναι σπασμωδικές κινήσεις.
    Η καταιγίδα έρχεται και για αυτούς και για τους προστατευόμενούς τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.