Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΕΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ… ΤΡΙΩΔΙΟ – ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ… «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Ένα μικρό διάλλειμα από την… αντίσταση που κάνει τις τελευταίες ημέρες κατά της τρόικας, για να μην περάσουν τα νέα μέτρα, έκανε χθες ο...


Ένα μικρό διάλλειμα από την… αντίσταση που κάνει τις τελευταίες ημέρες κατά της τρόικας, για να μην περάσουν τα νέα μέτρα, έκανε χθες ο… μέγας πολέμαρχος φον Αντωνάκης, ο οποίος επεσκέφθη την Μάλτα και την Ιταλία, για να συζητήσει ζητήματα λαθρομετανάστευσης. Πρόκειται για ένα ταξίδι που του υπέδειξαν να κάνει οι επικοινωνιολόγοι του, ώστε εκτός από… αντιμνημονιακός να καταγραφεί και ως… αντιλαθρομεταναστευτικός, προκειμένου να κερδίσει ψήφους από την Χρυσή Αυγή!

Έτσι, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Μάλτας, ο κατοχικός φον δήλωσε τάχατες αγανακτισμένος, ότι «η χώρα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ», προσθέτοντας: «Στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι άνεργοι όσοι και παράνομοι μετανάστες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε μεγάλα λόγια, είμαστε αποφασισμένοι, δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση».

Βέβαια, ο φον Αντωνάκης δεν είπε ότι τόσο για την καλπάζουσα ανεργία, όσο και για την λαθρομετανάστευση, υπεύθυνος είναι ο ίδιος, ως πρωθυπουργός (έστω και κατοχικός…) της χώρας. Και ως γνωστόν, εκείνος που δημιούργησε (ή διαιώνισε) τα προβλήματα είναι ο πλέον ακατάλληλος για να τα λύσει. Ακόμα περισσότερο, αν στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται καν για να τα λύσει, παρά μόνον με το… στόμα!

(ΥΓ): Φυσικά, το φραστικό… αντιμεταναστευτικό αμόκ του φον Αντωνάκη, δεν προκάλεσε καμία διαμαρτυρία από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», εσωτερικού κι εξωτερικού. Αυτά, αν τα ’λεγε πρωθυπουργός της χώρας πριν από το 2012, ρατσιστή θα τον ανέβαζαν φασίστα θα τον κατέβαζαν. Τώρα… μουγγάθηκαν! Προφανώς, κατανοούν τους λόγους για τους οποίους… ντύθηκε και ολίγον… ρατσιστής ο Αντωνάκης, και επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτά που είπε δεν τα πιστεύει ούτε πρόκειται να τα εφαρμόσει στην πράξη!

1 σχόλιο

  1. http://www.youtube.com/watch?v=74408n3otdc
    Τι λεει ενας αριστερος για τις αντιφασιστικες εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.