Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ... ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΝΑ HANDS FREE ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ...!!! ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ RING...

parapolitika.gr_ Το γέλιο της αρκούδας πέφτει σε όλες τις συσκέψεις που συμμετέχει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο λόγος είναι το...

parapolitika.gr_ Το γέλιο της αρκούδας πέφτει σε όλες τις συσκέψεις που συμμετέχει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο λόγος είναι το... μοναδικό hands free που χρησιμοποιεί που είναι ένα τεράστιο μπλε.. παραδοασιακό ακουστικό, από αυτά που πουλάνε συνήθως οι πλανόδιοι για να πέφτει... γέλιο. Ο Άδωνις το χρησιμοποιεί πάντως πολύ...σοβαρά και όχι για πλάκα, αφού όπως έλεγε σε δημοσιογράφο "άμα είναι να ψάχνω 5 λεπτά τα hands free , τα οποία μπερδεύονται κιόλας, θα χάνω τα μισά τηλέφωνα που χτυπάνε..."
Απολαύστε τις φωτογραφίες: 

1 σχόλιο

  1. Επρεπε, να το παρει σε "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ"....Οχι επειδη ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ, οτι αντιπροσωπευει την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΜΠΛΕ την ΝΔ....Αλλα, τωρα που θα εχουμε "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ" και θα εριουν οι ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για του πολιτικαντηδες, εεεε ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ BATMAN, ο ανθρωπος ????

    ΑΔΩΝΗ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ....ΓΙΓΝΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.....Και εσυ που ξερεις και απο ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, εχω την εντυπωση οτι η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ = Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΛΑΟΣ !!!!

    Επειδη, εισαι ΤΟΣΟ ΕΓΓΡΑΜΑΤΟΣ, αλλα σου διαφευγει ΑΧΡΗΣΤΕ, η σημασια του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ...Το δικο σου (ΑΔΩΝΙΣ) τι να σημαινει αρεγε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.