Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΡΠΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΒΡΕΦΗ...! TO ΙΟΥΔΑ'Ι'ΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ, "METZITZAH P' PEH" ΤΟ "ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ"...!!!

Η εβραϊκή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι πριν από δυο εβδομάδες, ο εβραϊκής καταγωγής δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης, David G. Gree...


Η εβραϊκή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι πριν από δυο εβδομάδες, ο εβραϊκής καταγωγής δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης, David G. Greenfield, εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει το Τμήμα Υγείας και Ψυχικής Υγιεινής της Νέας Υόρκης να απαιτεί συναίνεση για την τελετή ‘metzitzah b'peh’.


Το τελετουργικό Metzitzah b'peh (ρούφηγμα του αίματος) είναι ένα εβραϊκό τελετουργικό αίματος, όπου εκείνος που κάνει την περιτομή (mohel), "ρουφάει το αίμα από το πέος ενός μωρού μετά την περιτομή". Η πρακτική αυτή στηρίζεται στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, αποτελεί δηλ. "παράδοση" διαφορετική από την περιτομή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη. Το Αρχιραββινάτο του Ισραήλ θεωρεί ότι το τελετουργικό πρέπει να εκτελείται.

Βίντεο: Τοπικός ραβίνος κατηγορείται ότι έχει μολύνει μωρά με έρπητα ...



Το Τμήμα Υγείας της Νέας Υόρκης έχει συνδέσει πολλούς θανάτους βρεφών με την πρακτική Metzitzah b'peh. Περιττό να πούμε ότι οι ανησυχίες των αμερικανικών αρχών υγείας είναι κάτι περισσότερο από λογικές. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία της πολιτικής και ιατρικής συζήτησης για το συγκεκριμένο εβραϊκό τελετουργικό αίματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ....  http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/metzitzah-bpeh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.