Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTO ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 17 ΕΤΩΝ...

Εντός της ημέρας θα μάθει ο νεαρός κατηγορούμενος, οποίος σκότωσε και διαμέλισε 10χρονο κορίτσι στο Ντένβερ εάν θα περάσει ολόκληρη την ...


Εντός της ημέρας θα μάθει ο νεαρός κατηγορούμενος, οποίος σκότωσε και διαμέλισε 10χρονο κορίτσι στο Ντένβερ εάν θα περάσει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Ο δικαστής, Στέφεν Μουνσίνγκερ, θα αποφασίσει για τη μοίρα του 18χρονου Όστιν Σιγκ, ο οποίος δήλωσε ένοχος για το φόνο, τον Οκτώβριο του 2012, της άτυχης Τζέσικα Ρίτζγουεϊ.

Ο 18χρονος δεν αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή, καθώς ήταν 17 ετών όταν διέπραξε το έγκλημα.

Οι εισαγγελείς έχουν προτείνει την επιδίκαση πολλαπλών ποινών για διάφορα αδικήματα τα οποία διέπραξε ο δράστης κατά του μικρού κοριτσιού, ώστε ο Σιγκ να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Την προηγούμενη Δευτέρα, η οικογένεια του θύματος κάλεσαν το δικαστή να επιβάλει τη μέγιστη δυνατή ποινή.

Το Χρονικό του εγκλήματος

Η μικρή Τζέσικα βάδιζε προς το σχολείο της στις 5 Οκτωβρίου του 2012, όταν απήχθη. Πέντε ημέρες μετά την απαγωγή της, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε διάφορα πάρκα και αναγνωρίστηκε ότι ανήκαν σε εκείνη. Το μεγαλύτερο μέρος της σορού της βρέθηκε σε κρυψώνα στο σπίτι της μητέρας του Σιγκ, όπου και διέμενε ο δράστης.

Στη δίκη, ψυχολόγος τον οποίο είχε καλέσει η πολιτική αγωγή περιέγραψε τον 18χρονο ως «σαδιστή», ο οποίος είχε προσχεδιάσει την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.