Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...

Μεγάλη γκάφα από τους ανθρώπους της Ρουμανίας καθώς στις εμφανίσεις τους, η σημαία της Ελλάδας ήταν λάθος με τα χρώματα να είναι ανάποδα. ...


Μεγάλη γκάφα από τους ανθρώπους της Ρουμανίας καθώς στις εμφανίσεις τους, η σημαία της Ελλάδας ήταν λάθος με τα χρώματα να είναι ανάποδα.

Οι αποδοκιμασίες στον Εθνικό μας ύμνο ήταν σίγουρα κάτι ντροπιαστικό για τους Ρουμάνους. Στην περίπτωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και της τεράστιας γκάφας που έκαναν με τις εμφανίσεις, ελπίζουμε να έγινε από αφέλεια και όχι ηθελημένα.

Συγκεκριμένα, στην εμφάνιση της ομάδας, η σημαία της Ελλάδας ήταν λάθος καθώς τα χρώματα ήταν ανάποδα όπως βλέπετε στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

onsports

-------------

1 σχόλιο

  1. Δεν είναι γκάφα. Συνέβει και στις ελληνικές στο μπάσκετ φέτος αλλά δεν το παρατήρησε κανείς, συνέβει και στην αφίσα κάποιου ΕΣΠΑ αν θυμάστε. Εδώ δεν πρόκειται περί λάθους γιατί δεν κάθονται να φτιάξουν τις σημαίες κάθε φορά. Είναι.έτοιμες από πριν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι κάθονται ειδικά και παραλλάσσουν την σημαία με τελικό στόχο την κατάργηση της στο πλαίσιο της λεγόμενης "ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.