Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΦΦΣΤ, ΜΠΟΪΝΓΚ!... ΚΑΙ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΤΣΑ ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ;;; (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ!..)

Ο Κώστας Βουτσάς απάντησε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για τη φωτογραφία που τον δείχνει να βρίσκεται δίπλα στον εμπνευστ...


Ο Κώστας Βουτσάς απάντησε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για τη φωτογραφία που τον δείχνει να βρίσκεται δίπλα στον εμπνευστή του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 , Γεώργιο Παπαδόπουλο. “Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο”, είπε ο ηθοποιός.

Υπενθύμισε μάλιστα ο Κώστας Βουτσάς την περιπέτεια του αξέχαστου Σταύρου Παράβα. Επισήμανε μάλιστα ότι ο διοικητής της ΥΕΝΕΔ το 1973 του έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή, γιατί πήγε στο Πολυτεχνείο να στηρίξει τους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Παναγιώταρος ανάρτησε φωτογραφία του ηθοποιού Κώστα Βουτσά από την περίοδο της επταετίας στην οποία εμφανίζεται να τσουγκρίζει αυγό με το Γεώργιο Παπαδόπουλο, ενώ έγραψε ότι ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε «μάθημα στο… παπατζηλίκι» και μετά μίλησε για την «κακιά χούντα» που καταπίεζε το λαό και τη νεολαία. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με την ειρωνική απορία: «ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του»;

Δείτε και μια άλλη ιστορική φωτογραφία που δημοσιεύει το makeleio.gr με τους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου στο γραφείο του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου:

papadopoulos-hthopoioi
makeleio.gr

-------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.