Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EXEI ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ... ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ PKK...!!!

Επίθεση από αντάρτες του ΡΚΚ φέρεται ότι δέχτηκαν στo Μάρντιν, Τούρκοι στρατιώτες, επιστρέφοντας από αποστολή σε ορεινές περιοχές, σύμφω...


Επίθεση από αντάρτες του ΡΚΚ φέρεται ότι δέχτηκαν στo Μάρντιν, Τούρκοι στρατιώτες, επιστρέφοντας από αποστολή σε ορεινές περιοχές, σύμφωνα με την εφημερίδα Posta .

Οι μαχητές του ΡΚΚ κατά τον ισχυρισμό της εφημερίδας άνοιξαν πυρ με τουφέκια και εκτοξευτήρες ρουκετών προ διημέρου προκαλώντας την άμεση απάντηση των Τούρκων στρατιωτών. Δεν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα από τη σύγκρουση. Ζημίες προκλήθηκαν ωστόσο σε τουρκικά στρατιωτικά οχήματα, γράφει η εφημερίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως άλλωστε επισημαίνεται από τουρκικά ΜΜΕ, ότι η επίθεση έγινε την παραμονή της συνάντησης του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν με τον τον πρόεδρο του ημιαυτόνομου Ιρακινού Κουρδιστάν, κ. Μασούντ Μπαρζανί, στο Ντιγιάρμπακιρ της «κουρδικής» νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.