Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ "HELLAS FUN CLUB" THΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

Με έκπληξη διαπιστώσαμε το μεγάλο ενδιαφέρον για τον σύνδεσμο μας (HFC Germany) από μια τόσο "μεγάλη, παγκόσμια και προοδευτική&quo...


Με έκπληξη διαπιστώσαμε το μεγάλο ενδιαφέρον για τον σύνδεσμο μας (HFC Germany) από μια τόσο "μεγάλη, παγκόσμια και προοδευτική" εφημερίδα όπως είναι η Αυγή. Όταν διαβάσαμε όμως το περιεχόμενο του άρθρου καταλάβαμε τι σκοπό ακολουθεί ο αρθρογράφος με το κείμενο του. Επομένως θέλουμε και πρέπει να τοποθετηθούμε στο συγκεκριμένο θέμα.

Καταρχάς η εφημερίδα απασχολεί έναν δημοσιογράφο που δεν ενημερώνει με ειλικρίνεια και μεταδίδει ψέματα και προπαγάνδες. Αν είχε κάνει την δουλειά του σωστά και είχε ενημερωθεί με τον κατάλληλο τρόπο θα ήξερε, ότι τα άτομα με τις περικεφαλαίες ανήκουνε στον σύνδεσμο HFC Germany που ιδρύθηκε στην Γερμανία από Έλληνες ομογενείς και όχι από ναζιστές. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν δείχνει κανένα μέλος του HFC να υψώνει το χέρι του για οποιονδήποτε χαιρετισμό. Τα άτομα που ύψωσαν τα χέρια τους δεν ανήκουνε σε εμάς, απλά σταθήκανε δίπλα μας. Δεν μπορούσαμε να τους αναγκάσουμε και να τους διατάξουμε τι πρέπει να κάνουνε, επειδή είναι δικαίωμα τους να συμπεριφερθούνε όπως νομίζουνε!

Στο άρθρο αναφέρεται, ότι γεμίσαμε τον χορό του γηπέδου με ναζιστικά φέιγ βολάν και πως εμφανιστήκαμε με εθνικιστικές μπλούζες και σύμβολα. Αυτά είναι ψέματα και ανακρίβειες. Από πότε είναι ναζιστικό να φοράς μια μπλούζα που απεικονίζει έναν Σπαρτιάτη; Εξάλλου οι μπλούζες απεικονίζουνε το σήμα του συνδέσμου μας και τίποτα ρατσιστικό η ναζιστικό!!! Επειδή ο αρθρογράφος δεν είναι μονο ψεύτης, αλλα και ανιστόρητος, θα του μεταφέρουμε ότι οι Σπαρτιάτες είναι ένα μέρος τις Ελληνικής ιστορίας. Γιαυτό αποφασίσαμε το σύμβολο μας να περιέxει τον Σπαρτιάτη και να φοράμε την περικεφαλαία.

Ακόμη θέλουμε να αναφέρουμε, κατατάλα και στον ψεύτη αρθρογράφο, ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χόρο, απλά είμαστε υποστηρικτές τις Εθνικής μας ομάδας. Aν παρακολουθούσε αγώνες τις Εθνικής μας (που προφανώς δεν το κάνει, επειδή δεν πρέπει να έχει και τόσο ιδέα από το ποδόσφαιρο) στο παρελθόν θα το ήξερε. Δεν μας αφορά η πολιτική. Αφού δεν ενημερώθηκε σωστά δεν το ξέρει και γραφει ανοησίες.

Το μόνο που ξέρει ο συγκεκριμένος "προοδευτικός και δημοκράτης" αρθρογράφος είναι να κάνει κριτική στους παρατηρητές τις FIFA, στους ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία τον ομάδων, στους διατητές, στους φιλάθλους και γενικά σε όλους, για πιο λόγο δεν μας πετάξανε από το γήπεδο. Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ Η ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ. Μήπως και αυτό δεν επιτρέπεται;

Καλά θα είναι στο μέλλον να κάνετε σωστά την δουλειά σας, να ενημερωθείτε πρώτα ακριβώς και μετά να γράψετε αλήθειες και όχι ψέματα η ανακρίβειες. Αν είναι όμως ο στόχος σας να λέτε ψέματα και έτσι να προπαγανδίζεται επίτηδες, τότε λυπούμαστε που σας απασχολεί η "μεγάλη και παγκόσμια" εφημερίδα Αυγή.

2 σχόλια

  1. δεν απολογουμαστε ποτέ στον μισητο και θανασιμο εχθρο τον εαμοβουλγαρο σοβιετ δυναστη-τυρρανο-κατακτητη!
    δεν λεμε τι ειμαστε και τι δεν ειμαστε αλλα χρησιμοποιουμε τα λεγομενα του εχθρου εναντιον του αντεπιτιθεμενοι κατεξεφτελιζοντας τον,χεζοντας και κλανοντας τον, συκοφαντωντας,λασπολογωντας τον,ουρλιαζοντας και με εντονη συναισθηματικη εμπλοκη (ελεγχομενη...) εκμηδενιζοντας και εξολοθρευοντας τον, επιβαλομενοι με καθε ευκαιρια που θα μας δοθει με παθος λυσσα και φανατισμο!

    εχει πολλα ακομα να μαθει ο χωρος μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το να ασχολείστε με απολειφάδια του μαρξιστικού χώρου που προσπαθούν να " δηλώσουν " την παρουσία τους στον ..Αλέξη μπας και γλείψουν κανένα κόκκαλο δνε έχει νόημα .ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.