Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ... ΡΑΠ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ!!! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ 15ΧΡΟΝΟ ΡΑΠΕΡ... ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ...

Ο 15χρονος Tυνήσιος ράπερ, Ουέλντ Ελ 15, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών χωρίς αναστολή για προσβολή των χρηστών ηθών και ...

Ο 15χρονος Tυνήσιος ράπερ, Ουέλντ Ελ 15, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών χωρίς αναστολή για προσβολή των χρηστών ηθών και εξύβριση δημοσίων λειτουργών με τα τραγούδια του.

Ο τραγουδιστής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Άλα Γιακούμπι, φυλακίστηκε αμέσως, καθώς η απόφαση προέβλεπε «την άμεση εκτέλεση της ποινής».

«Θα καταθέσω αμέσως έφεση», δήλωσε ο συνήγορος του ράπερ, ο Γάζι Μραμπέτ.

«Φοβάμαι για τη σωματική ακεραιότητα του Ουέλντ Ελ 15 στη φυλακή», πρόσθεσε.

Η ακροαματική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο δικαστήριο της Χαμαμέτ, σε απόσταση περίπου 60 χλμ. από την Τύνιδα, όπου ο ράπερ καθώς και ο τραγουδιστής Κλέι Μπι-Μπι-Τζέι είχαν καταδικαστεί ερήμην τον Αύγουστο σε φυλάκιση 21 μηνών για τις ίδιες πράξεις, στο τέλος μιας δίκης στην οποία δεν είχαν κληθεί. Η δίκη του Κλέι Μπι-Μπι-Τζέι επαναλήφθηκε έκτοτε δύο φορές και τελικά απαλλάχτηκε τον Οκτώβριο, ενώ ο Ουέλντ Ελ 15 διέφευγε μετά την καταδίκη του μέχρι και σήμερα.

Η αστυνομία και η εισαγγελία κατηγορούσαν τους δύο ότι είπαν προβλητικά τραγούδια για τις αρχές και ότι έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συναυλίας, που έδωσαν το καλοκαίρι στη Χαμαμέτ. Οι δύο τραγουδιστές απέρριψαν αυτές τις κατηγορίες σε διάφορες δίκες και τέσσερις μάρτυρες προσήλθαν σήμερα ενώπιον του δικαστή για να επιβεβαιώσουν την εκδοχή τους για τα γεγονότα.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.