Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ... ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Θρίλερ με τον κτηνοτρόφο που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης και βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, χωρίς το μπουφάν του, σε αγροτική περιο...


Θρίλερ με τον κτηνοτρόφο που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης και βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, χωρίς το μπουφάν του, σε αγροτική περιοχή και μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι από άγνωστο στο νοσοκομείο

Με συνδυασμό χαπιών και αλκοόλ επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της η νεαρή κοπέλα που εργάζεται σε κατάστημα της Κομοτηνής

Ρεπορτάζ Δήμητρα Συμεωνίδου

Στα περιστατικά που σοκάρουν αλλά κυρίως προβληματίζουν, ως προς το γιατί, καταγράφονται οι δύο περιπτώσεις απόπειρας αυτοκτονίας, που σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στο νομό Ροδόπης. Μία 25χρονη εργαζόμενη σε κατάστημα στην Κομοτηνή και ένας 62χρονος κτηνοτρόφος στη Νέα Αδριανή, επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, κάνοντας χρήση επικίνδυνων σκευασμάτων, αλλά ευτυχώς οι περιπέτειές τους είχαν αίσιο τέλος και νοσηλεύονται σήμερα σε καλή κατάσταση και οι δύο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ

Ένα θρίλερ εκτυλίχτηκε με τον κτηνοτρόφο που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης. Η μη επιστροφή του κτηνοτρόφου στο σπίτι του τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης, σήμανε συναγερμό στις Αρχές του νομού Ροδόπης, όταν οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση. Σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών είναι ο κτηνοτρόφος, για τον οποίον έγινε γνωστό ότι είχε φύγει με το αυτοκίνητό του, το μεσημέρι της Πέμπτης για δουλειές και δεν εμφανίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Ο άνδρας είχε μαζί του το κινητό, στο οποίο έκαναν προσπάθειες να επικοινωνήσουν οι δικοί του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού το τηλέφωνο χτυπούσε αλλά κανείς δεν απαντούσε. Κινητοποιήθηκαν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ την Παρασκευή το μεσημέρι στην έρευνα συνέδραμε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – τμήμα Ροδόπης με πέντε οχήματα και περισσότερους από δέκα εθελοντές, μετά από έκκληση που απεύθυνε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας. Παράλληλα ειδοποιήθηκαν και κτηνοτρόφοι, συνάδελφοι και μέλη του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ροδόπης για να βοηθήσουν. Από το μαντρί του κτηνοτρόφου ξεκίνησε η έρευνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζώα του ήταν σταβλισμένα και δεν υπήρχε κάτι παράξενο για να κινήσει την περιέργεια.



ΟΙ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Σε αγροτικές περιοχές μεταξύ Σχοινιά μέχρι το Μαυρομάτι και κάμπο της Νέας Αδριανής, κινήθηκαν οι έρευνες. Οι πληροφορίες που έδωσε η οικογένεια, ότι έφυγε με το αυτοκίνητο, επιβεβαιώθηκαν αφού το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε σε αγροτική περιοχή το όχημα του 62χρονου. Σε μικρή απόσταση βρέθηκε το μπουφάν και ρούχα, το κινητό του, όπως και ένα κουτί με γεωργικό φάρμακο. Όσοι ερευνούσαν ακολούθησαν τις πατημασιές, που ήταν ευδιάκριτες εξαιτίας του βρεγμένου χώματος και αυτές οδηγούσαν στο ποτάμι. Αμέσως ελήφθη η απόφαση η έρευνα να κινηθεί στο ποτάμι, όμως ένα ξαφνικό νέο τους έκανε όλους να σταματήσουν.

ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Η επικοινωνία με το νοσοκομείο Κομοτηνής απέδωσε καρπούς και ταυτοποιήθηκε ότι ο άνδρας που είχε μεταφερθεί από άγνωστο το μεσημέρι της Παρασκευής εκεί σε άσχημη κατάσταση ήταν ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος. Ο 62χρονος δεν είχε χαρτιά επάνω του για να γίνει η ταυτοποίηση εξαρχής και να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειάς του. Γεωργικό φάρμακο, φαίνεται να ήπιε ο άνδρας, όπως παραδέχτηκε και στη συνέχεια ο ίδιος, αφού πλέον είναι καλά στην υγεία του. Του έγινε πλύση στομάχου και νοσηλεύεται προληπτικά, αφού η κατάποση του δηλητηριώδους σκευάσματος ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τυχόν επιπλοκές.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ

Με πλύση στομάχου αντιμετωπίστηκε και το δεύτερο περιστατικό απόπειρα. Με διαφορά ελάχιστης ώρας το μεσημέρι της Παρασκευής εισήχθη στο νοσοκομείο Κομοτηνής η 25χρονη κοπέλα. Οι σειρήνες του ασθενοφόρου ανησύχησαν το κέντρο της πόλης, όταν αυτό έφτασε κάτω από πολυκατοικία κοντά στη Γενική Τράπεζα. Από εκεί παρελήφθη η 25χρονη που βρέθηκε από οικείους της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε χρήση χαπιών και αλκοόλ. Η 25χρονη επίσης είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται προληπτικά στο Σισμανόγλειο.

xronos


1 σχόλιο

  1. στη θρακη μονο οι μουσουλμανοι εχουν δουλεια ειναι παντου τα σπιτια τους ειναι γεματα λιρες αντιθετα οι χριστιανοι ειναι ανεργοι μια ματια στο σουπερ μαρκετ να δειτε τα καροτσια τους παραγεματα - τιγκα ενω εμεις δυο πραγματα στο χερι αυτα για να μην λενε οτι τους καταπιεζουμε οι κτηνοτουρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.